Andreea Bălan a făcut anunţul pe pagina ei de Facebook: „Ultima filmare cu Ella în burtică”

Mai are câteva zile şi o să nască, dar este pregătită! Are emoţii mari, însă este gata să facă cunoştinţă cu fiica ei, Ella Maya. Vineri după-amiază, Andreea Bălan a postat o fotografie de la filmări mărturisindu-le fanilor că este ultima.

07 oct. 2016, 14:48

UPDATE: Andreea Balan a nascut! Cantareata a devenit mamica unei fetite sanatoase. Micuta care va primi numele Ela a avut 3,245 kilograme si 49 de centimetri la nastere si a primit nota 10!

Andreea Bălan, însărcinată în nouă luni, aşteaptă cu mare nerăbdare momentul în care o va aduce pe lume pe fetiţa ei. „Ultima filmare cu Ella in burtica. In 4 zile o voi tine in brate. Abia astept! Se misca si e nerabdatoare sa vina pe lume”, a scris Andreea Bălan pe pagina de Facebook.

Fetiţa Andreei Bălan se va numi Ella Maya și va purta atât numele de familie al mamei ei, Andreea Bălan, cât și pe cel al tatălui, actorul George Burcea.

„V-am promis ca o sa va spun voua prima oara numele fetitei mele. O va chema ELLA. Numele ei inseamna torta, lumina puternica si exact asta reprezinta pentru mine, ma motiveaza si ma umple de magie si lumina. O astept cu nerabdare sa vina pe lume si sper sa fiti alaturi de mine in continuare, sa ne bucuram impreuna! Va iubesc!”, spune Andreea Bălan.

Andreea Bălan este gravidă în luna a noua, iar George Burcea, tatăl copilului, nu-şi mai încape în piele de fericire. Recent, el a făcut o postare emoţionantă pe Facebook. George Burcea (28 ani), iubitul Andreei Bălan (32 ani), a început deja să-şi intre în rolul de tătic. Actorul a publicat vineri pe Facebook o imagine care nu mai are nevoie de nicio descriere.

El a fotografiat șosetele bebeluşului care urmează să vină curând pe lume și a mărturisit cu emoție că se pregătește pentru cel mai mare rol din viața lui. ”Cum să fie atât de mici? Vine barza. Un nou rol”, a scris George Burcea în dreptul imaginii.

Andreea Bălan, probleme cu SARCINA. Ce i-au transmis MEDICII