Andreea Bălan, anunţ important pentru fani. Ce se va întâmplă cu cariera ei?! „Mi-am promis că nu voi mai cânta…”

Andreea Bălan a făcut un anunţ foarte important pe una dintre reţelele de socializare despre cariera ei, în special a vrut să precizeze ce se va întâmpla cu cariera ei începând de mâine.

18 ian. 2017, 11:13
Andreea Bălan, anunţ important pentru fani. Ce se va întâmplă cu cariera ei?! „Mi-am promis că nu voi mai cânta…”

Artista a vrut să îşi anunţe fanii că va lansa o nouă melodie, însă într-un stil caracteristic pentru că Andreea Bălan este foarte implicată în tot ceea ce înseamnă carieră şi imaginea ei, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Iubitul Andreei Bălan a dat vestea de ziua lui. „Va veni şi un băieţel”

„Dragii mei,

Sper sa cititi pana la capat acest mesaj. Maine incepe un nou capitol in viata mea, cu piesa „Sens Unic” care a fost scrisa special pentru mine si despre viata mea personala de catre baietii foarte talentati de la KAZIBO. Noua melodie e ca un pansament care deschide usi noi si arata sensul in care mergem fiecare dintre noi dupa un moment greu. (…) Simt ca m-am transformat intr-o femeie puternica. Scandaluri, despartiri, multe lucruri despre care nu voi vorbi public deocamdata – poate intr-o carte, candva – toate lucrurile bune si rele care s-au intamplat m-au transformat intr-o femeie puternica, intr-un viking. Poate par dura cateodata insa asa am invatat ca trebuie sa fiu ca sa iasa totul profesionist si toata lumea sa isi faca treaba ca la carte si fiecare aparitie sa fie impecabila. Poate nu las sa se vada ca sunt si foarte sensibila si foarte vulnerabila la tot ce se scrie in presa sau pe Facebook, cateodata. Insa am invatat ca puterea mea sta in a lasa sa se vada ambele parti: si duritatea, ambitia si perfectionismul dar si emotiile, blandetea si bunatatea pe care le-am descoperit in mine si inca mai lucrez sa fiu mai buna in fiecare zi cu mine si cu oamenii din jur. Si daca pot sa ajut cu ceva, sa o fac cu inima deschisa, indiferent ca e vorba de cel mai bun prieten sau un necunoscut.

Mi-am promis ca nu voi mai canta piese care sunt facute pentru radio sau TV. Voi canta numai piese care ma reprezinta. Si desi sunt fericita in viata personala acum, ma regasesc de multe ori in balade si piese cu versuri profunde, un pic mai melancolice si sensibile. Muzica altora are rol de a vindeca pentru mine. Am descoperit ca si muzica mea ma poate vindeca si ma poate ajuta sa inchid anumite capitole si sa fac pace cu trecutul pentru totdeauna. Asa cum stiu ca va ajuta si pe voi melodiile mele de multe ori, asa cum foarte multi dintre voi mi-ati scris pe Facebook sau pe YouTube, asa cum a fost si cu „Rece” si „Uita-ma”.

Citeşte şi Andreea Bălan, emoţionată. Fetiţa ei a zis pentru prima oară „mama”

„Sens Unic” inchide trilogia asta de trei piese de despartire si urmeaza cumva stadiile prin care trecem cand ne vindecam dar deschide drumul meu catre a canta numai ce ma reprezinta. Nu ma mai intereseaza trendurile muzicale, ma intereseaza emotia si povestea pe care o spune ceea ce cant. Ma intereseaza ce transmite si ce ajunge la voi, ce simtiti voi si cum va ajuta, cum va schimba in vreun fel. Sper sa va placa, sa va regasiti si sa fim impreuna in experienta pe care o voi crea de acum inainte. Am lucrat in ultimele luni sa schimbam intreg showul si va avea o structura noua, special si un nume pe care l-am tinut secret de cateva luni. Il voi dezvalui la inceputul lunii martie. Pana atunci, sper sa va deschideti inima catre tot ce veti auzi si veti vedea maine la 18:00 aici pe Facebook. Atunci voi lansa „Sens Unic” alaturi de casa mea de discuri.

Va pup, va iubesc si va multumesc ca sunteti alaturi de mine de o zi, de o luna, de un an iar unii au ramas alaturi de mine de 15 ani si mi-au devenit prieteni.”, a fost mesajul pe care Andreea Bălan la scris pe una dintre reţelele de socializare.

Andreea Bălan şi George Burcea formează un cuplu încă din 2015, relaţia dintre cei doi fiind una foarte serioasă. Andreea Bălan este cântăreaţă şi jurată în cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva”, difuzată în fiecare sâmbătă seară, pe Antena 1. George Burcea este actor şi a apărut în mai multe videoclipuri, filme, dar şi piese de teatru.

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. Vedeta s-a născut pe 23 iunie 1984, în Ploiești.