Andreea Bălan, bătută de tatăl ei. Artista rupe tăcerea: Este o chestie moştenită din generaţie în generaţie

Scandal mare în familia Andreei Bălan. Tatăl artistei este foc şi pară, după ce artista a declarat faptul că Săndel o bătea chiar şi în locuri publice.

01 iun. 2015, 15:41
Andreea Bălan, bătută de tatăl ei. Artista rupe tăcerea: Este o chestie moştenită din generaţie în generaţie

Sandel Balan este foarte suparat, dupa ce fiica lui a marturisit faptul ca parintele ei o batea, ori de cate ori avea ocazia.

„Am incercat sa vorbesc cu tata, dar este o chestie mostenita din generatie in generatie. El ma batea, iar mult timp l-am blamat. Acum, in ultimii ani, l-am inteles, pentru ca asa facea si tatal lui si asa credea ca este bine. Ii spuneam «de ce trebuia sa ma bati in Casa de Cultura? De ce, tati?”, dar asa stia el, asa a fost educat”, a spus Andreea Balan.

Contactat telefonic, tatăl Andreei nu a vrut sa comenteze, spunand doar ca totul este o nascocire.

Daca ANdreea incearca acum sa aplaneze situatia creata, in familia Balan a izbucnit un adevarat scandal. „Sandel este foc si para, nu intelege de ce fiica lui a facut aceste declaratii. Considera ca este un gest intentionat, pentru a-i plati niste polite vechi. Au discutat in familie ore intregi, parintii i-au reprosat anumite lucruri. Andreea insa nu este genul de persoana careia sa ii inchizi gura. Ea moare cu dreptatea in mana, iar in cazul de fata nu a mintit. Toata lumea stie ca Andreea era altoita de tatal sau chiar si din motive banale. Fata asta a fost folosita de toti oamenii pe care i-a iubit si i-a protejat”, a declarat un colaborator al cantaretei, care a dorit sa isi pastreze anonimatul, pentru CANCAN.ro.

Citeşte şi: Misty, iubita lui Keo, gafă monumentală la un eveniment monden. Cum s-a făcut de ruşine artista