Andreea Bălan, în ipostaze FIERBINŢI cu Petrişor, în noul videoclip VIDEO

Andreea Bălan are videoclip nou, la melodia "Baila", cu care speră să dea lovitura vara aceasta în cluburi. La filmări, blonda a ales ţinute care mai de care mai provocatoare, cu decolteuri ameţitoare.

RomaniaTV.net
21 apr. 2015, 08:20

Andreea Bălan a lansat videoclipul melodiei „Baila, una cu un stil uşor diferit faţă de cel abordat până acum. Vedeta a realizat singură coregrafiile spectaculoase pentru cele patru dansuri din videoclip, în care mai apar 10 dansatoare, dar şi Petrişor Ruge, fostul ei partener de la „Dansez pentru tine”, cu care a filmat câteva cadre fierbinţi.

Ideea videoclipului este de carnaval urban, cu dans, energie şi culoare: „Sunt prea multe balade triste acum pe piata! Iar oamenii au nevoie sa se bucure intreaga vara”, spune Andreea Bălan. Regizorul videoclipului este Alex Ceausu.

Dacă majoritatea fanilor de pe Facebook ai artistei au apreciat noul videoclip, au fost şi cârcotaşi care i-au reproşat, însă, ţinutele prea îndrăzneţe şi decolteul ameţitor al uneia dintre ele. „Pai aceasta e doar o tinuta din cele 7 din videoclipul Baila. Cred ca din cele 7 puteam sa am si eu o tinuta mai sexy, nu?”, le-a răspuns artista pe reţeaua de socializare.