Andreea Bălan, în spatele gratiilor

Andreea Balan si-a speriat ingrozitor fanii, dupa ce a postat pe contul de socializare o imagine in care lasa sa se inteleaga ca a fost arestata.

01 feb. 2015, 15:54
Andreea Bălan, în spatele gratiilor

Andreea a facut o gluma pe reteaua de socializare, si a facut publica o fotografie, realizata pentru noul sau single. . Artista se afla in spatele gratiilor, imagine care i-a cam pus pe jar pe admiratori.

Prietenii virtuali au reactionat imediat. „Esti dupa gratii?”, „De ce ai intrat la inchisoare?”, 12 ani de puscarie”, „Dar ce ai patit de esti pa puscarie?”, au intrebat fanii speriati?

Andreea Balan s-a casatorit cu Michael, iubitul ei america, in timpul vacantei in Thailanda. Cel putin asa au dedus fanii ei din fotografia pe care solista a postat-o pe Facebook, in care apare purtand o verigheta.

Andreea Bălan, imagini HOT în vila din Băneasa. Cum a apărut filmuleţul XXX

Andreea Balan s-a casatorit! Cel putin asa au dedus fanii ei vazand fotografia pe care solista a postat-o pe Facebook, in care apare purtand o verigheta. Artista se afla in timpul vacantei din Thailanda alaturi de iubitul ei de origine americana, Michael, si nu a oferit nicio declaratie pe seama acestui subiect.

„SEX TAPE” cu Andreea Bălan şi iubitul american

Anul trecut, insa, apropiatii lor au declarat ca cei doi intentioneaza sa isi oficializeze relatia, nu in Romania, insa, ci peste hotare, scrie ADPM. 

Toata lumea se astepta ca pasul cel mare sa aiba loc in Statele Unite ale Americii. Ramane de vazut daca inelul cu pricina este verigheta si atesta o casatorie, sau doar in inel de logodna, ce anunta mult-asteptata nunta.

Citeşte şi Andreea Bălan, cu sânii pe afară, atunci când credea că n-o vede nimeni FOTO