Andreea Bălan, mărturii cutremurătoare: „Andreea Antonescu era bătută cu furtunul, eu eram trasă de păr”

Andreea Bălan a vorbit în premieră despre relaţia tensionată cu tatăl ei.

RomaniaTV.net
21 ian. 2017, 10:27

După Simona Gherghe, o altă vedetă vorbeşte de tarumele copilăriei. Andreea Bălan a vorbit:de relaţia cu tatăl ei, care era impresar:  „Orice îi spui copilului tău rămâne în subconştientul lui pentru că asta e o rană. În concerte mergeam doar cu tatăl meu, mama lucra. Am avut o copilărie drăguţă până la 10 ani, dar s-a terminat totul când am început să cânt! Apoi eram un roboţel, care era pus să execute să danseze aşa cum i se spune. Foarte multe lucruri au existat în spate, certuri şi discuţii. A trebuit să fac ani de terapie pentru că rămăsesem blocată emoţional în trecut. Erau două personalităţi, copilul din mine şi adultul, adică artista Andreea Bălan, care crescuse peste noapte. Intram în contradicţie. Eu am bani să-mi cumpăr păpuşi acum, dar e târziu. Nu am avut păpuşi! El a fost tată până la 10 ani, după aceea s-a transformat într-un manager, relaţia era impresar-artist”. Andreea a făcut însă şi o declaraţie gravă: ”Eu trebuia să execut şi dacă nu făceam, mai primeam şi o palmă. Am fost trasă de păr. Şi Andreea Antonescu era bătută cu furtunul!”.

Andreea Bălan, reacţie pe facebook după ce a fost întrebată dacă a fost bătut de un iubit: „Cum să mă întrebi aşa ceva…” 

”Cum să mă acuze că o băteam, că o călcam în picioare? Avea 48 de kilograme cu tot cu haine, ce să baţi la ea? Eu sunt inginer, cu zece brevete de invenţii, sunt un om educat, nu un barbar. Normal că o certam la repetiţii sau când nu era atentă, şi o mai smuceam de mână, dar de aici şi până a spune că o făceam proastă sau că o loveam e cale lungă!”, a replicat Săndel Bălan într-un tabloid.

Simona Gherghe, bătută crunt: „Nu am spus nimic de FRICĂ”

 

În perioada 1999-2001, trupa Andrè era pe val, Andreea Bălan şi Andreea Antonescu fiind prezente în toate topurile muzicale. Săndel Bălan a fost şi impresarul trupei, dar şi compozitorul celor mai tari piese interpretate de cele două soliste: