Andreea Bălan s-a despărţit de iubitul american: „M-am grăbit…”

S-au iubit aproape un an de zile, însă acum relaţia lor este istorie. Andreea Bălan şi americanul Michael şi-au spus adio de curând, artista fiind deranjată de minciunile pe care i le spunea iubitul ei.

04 mai 2015, 13:51
Andreea Bălan s-a despărţit de iubitul american: „M-am grăbit…”

În luna iunie a anului trecut, Andreea Bălan afirma că s-a reîndrăgostit de un american, după ce se despărţise de Keo, iubitul ei cu care avusese o relaţie de aproximativ şapte ani de zile, dar care o înşela. Potrivit celor de la Libertatea, toate au fost bune şi frumoase între Andreea şi Michael la început, însă pe parcurs relaţia lor a început să scârţâie.

Andreea Bălan lasă România pentru America. Cum a convins-o iubitul american

Mai întâi, cântăreaţa a aflat din presă că noul ei iubit a fost căsătorit şi are o fetiţă căreia refuză să-i plătească pensia alimentară. Apoi, s-a descoperit că Michael era întreţinut de fosta lui iubită şi că nu are afaceri în SUA, aşa cum afirma el. Mai mult decât atât, gurile rele spun că toate vacanţele pe care cei doi le-au petrecut au fost plătite de Andreea Bălan, românca ajungând la concluzia că iubitului ei îi place să fie întreţinut.

“M-am grăbit, era prea devreme să mă implic într-o relaţie”, le-ar fi spus Andreea prietenilor ei, potrivit jurnaliştilor de la eva.ro. Din câte se pare, artista este acum singură şi se axează pe carieră, dezvăluindu-le prietenilor ei că, pentru a intra din nou într-o relaţie, bărbatul care o doreşte alături de el trebuie să fie foarte special.