Andreea Balan se iubeşte cu un tânar actor. Vezi cum arată noul iubit şi ce părere are el despre femei

Andreea Balan zambeste din nou. Frumoasa cantareata si-a refacut viata, dupa despartirea de Michael, alaturi de un tanar actor. Iubitul Andreei se numeste George Burcea, un actor carismatic, un poet sensibil, un bărbat frumos, cu priză la public.

RomaniaTV.net
04 aug. 2015, 07:25

Andreea Balan, in varsta de 31 de ani, nu sta pe loc. Desi s-a despartit, de curand, de Michael, puscasul marin american, cel in bratele caruia s-a refacut emotional dupa despartirea de Keo, cantareata are un nou iubit. Potrivit cancan.ro, in prezent, artista s-a cuplat cu un barbat care este cu patru ani mai mic decat ea. Este vorba despre George Burcea, un actor in varsta de 27 de ani.


„Când iubești uiți de toate greutățile și problemele, iar viața este mai frumoasă. Fără iubire viața ar fi ca o cameră obscură. Cred că fiecare poveste de dragoste pe care o trăiești îți aduce lucruri bune sau cel puțin ar trebui să extragem noi doar lucrurile bune și frumoase. Nu există să te pierzi într-o relație, ci există MODIFICAREA TA INTERIOARĂ ȘI CREȘTEREA TA CA VIITOR OM. Orice femeie este specială indiferent de fizic sau de gradul de intelectualitate. Femeia este cea mai frumoasă lucrare a lui Dumnezeu”,
spunea George intr-un interviu.

Andreea Balan si George Burcea sunt impreuna de putin timp. Cu toate acestea, artista i-a dat deja cate un rand de chei de la casa ei si de la masina personala. Astfel, George s-a deplasat cu masina Andreei prin diverse locuri din Bucuresti, unde a facut unele drumuri pentru unii prieteni.

George Burcea, noul iubit al Andreei Balan, a absolvit, anul acesta, Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L. Caragiale”. Andreea a fost prezenta alaturi de iubitul ei si de echipa de actori care a jucat in „Fundatura”, un spectacol de absolvire a UNATC.