Andreea Bălan, terfelită în ultimul hal din cauza unei poze: „Eşti ieftină! Mai ai puţin şi te dezbraci”

Andreea Bălan a luat o pauză de la concerte şi a dat o fugă în Statele Unite ale Americii, acolo unde petrece câteva zile de vacanţă alături de iubitul ei american, Michael.

22 oct. 2014, 16:44

Andreea Bălan şi-a revenit repede după despărţirea de Keo. Aceasta formează un cuplu împreună cu un puşcaş marin care locuieşte în SUA. Pentru a-şi mai potoli dorul de iubitul ei, Andreea Bălan a dat o fugă până în America, unde petrece clipe minunate alături de Michale.

Chiar dacă este departe de fanii ei din România, Andreea nu a uitat să îi ţină la curent cu tot ce face acolo. Astfel, aceasta a postat pe Facebook mai multe fotografii în care apare în costum de baie în apele Oceanului Atlantic.

„Peste 2 milioane de fani pe facebook!
Sunt foarte fericita si va multumesc din suflet!”, a scris Andreea langa poza.

CITEŞTE ŞI: Andreea Bălan cu un DECOLTEU PREA GENEROS. Fanii nu şi-au putut lua ochii FOTO

Din păcate pentru ea, unii nu au reacţionat prea bine.

„Si de aia iti pui poze mai un pic goala? Ai de pnm…”, „s-ar parea ca ai mai multa clasa, dar esti ieftina chiar daca esti frumoasa si arati bine. Nu asa se obtine glorie sau fani cum zici tu”, „fac pariu ca dupa ce a pus poza asta face 3 milioane. doar niste tarfulite secatoare… sa te vad eu pe la 40-45 de ani ce faci cand ti se duce corpul pe naiba…ai sa ai 10 fani nu 2 mil. !!!!!!!!!”, „mai ai puțin si te dezbraci. Doar pt likuri”, i-au scris fanii pe Facebook.

CITEŞTE ŞI: Andreea Bălan dă de pământ cu Keo, după zvonurile despre împăcare. Pentru ea e ca şi MORT