Andreea Bănică, momente grele înainte să nască. FOTO

Andreea Bănică mai are foarte puţin până naşte iar pregătirile sunt în toi. Vedeta vrea ca în momentul în care îl va aduce pe lume pe băieţelul ei totul să fie pregătit.

21 oct. 2016, 10:06

Însărcinată în 35 de săptămâni, Andreea Bănică nu s-a putut ţine departe de viruşi şi a răcit. Vedeta a vorbit în direct la „Agentul VIP” despre micile probleme de sănătate care din fericire nu îi pun sarcina în pericol.

Problemele din primele luni de sarcină nu par să o părăsească pe Andreea Bănică nici acum, către finalul perioadei. Din cauza problemelor, vedeta a fost nevoită să își anuleze concertele.

Citeşte şi Andreea Bănică-gravidă, în trening şi cu pantofi cu toc. A fost desfiinţată de Iulia Albu FOTO

„Am răcit zilele astea. Nu ştiu cum am păţit. Doctorul de faimilie mi-a spus să stau liniştită că nu am făcut eu rău că am cântat în ploaie, ci că efectiv există un virus prin oraş. Nu prea am voie să iau medicamente, doar anumite medicamente naturiste” , a spus Andreea Bănică.

Deşi este puţin răcită, viitoarea mămică vrea ca bebeluşul ei să aibă tot confortul atunci când va veni pe lume, motiv pentru care s-a apuat să facă mici schimbări în locuinţă. „Facem nişte modificări în casă, îi facem dormitorul. De o lună şi ceva tot în construcţii suntem” , a povestit Andreea Bănică la „Agentul VIP”.

Citeşte şi ANDREEA BĂNICĂ, primele declaraţii după ce şi-a ascuns sarcina timp de cinci luni

Problemele din primele luni de sarcină nu par să o părăsească pe Andreea Bănică nici acum, către finalul perioadei. Din cauza problemelor, vedeta a fost nevoită să își anuleze din concerte.

”În primele patru luni mi-a fost foarte rău și nu puteam să mănânc nimic. Deși am fost la nutriționist și mi-a dat un plan de alimentație, nu m-am putut ține de acesta. Am putut să mănânc doar carbohidrați: orez, paste, covrigei… Mâncam din oră în oră și s-au acumulat kilogramele… vreo patru-cinci la început. După aceea mi-am mai revenit și apoi au început altele: să n-am aer, să nu dorm bine… de-ale sarcinii, orice femeie a trecut prin astfel de situații. Unele au avut noroc și nu au trecut prin asta, altele au avut ghinion și au simțit pe pielea lor aceste stări.

N-am mai putut merge la sală pentru că mi-a fost rău, dar am compensat cu mers pe bicicletă la început și după aceea cu mers pe jos.Mi-am anulat o parte dintre concerte. Nu vreau să se supere oamenii pe mine, dar nu știu dacă mai pot. Mi-e frică să nu mă apuce nașterea pe drumul între orașe”, a declarat, pentru ziarulring.ro, Andreea Bănică.


Andreea Bănică este o cântăreaţa foarte apreciată în România. Artista şi soţul ei, Lucian Mitrea, sunt împreună de mai bine de 20 de ani. Cei doi formează un cuplu reuşit atât pe plan personal, dar şi pe plan profesional, unde Lucian Mitrea este managerul artistei. Aceştia au împreună o fetiţă pe nume Sofia, născută în 2009.