O cunoscută prezentatoare tv a facut MARELE ANUNŢ

Andreea Berecleanu a acceptat să vorbească pentru prima dată despre noua sa relaţie, într-un interviu acordat unei publicaţii tabloide. În acel interviu frumoasa prezentatoare de la Antena 1 a declarat că îşi doreşte să facă pasul cel mare.

RomaniaTV.net
12 dec. 2014, 14:36
O cunoscută prezentatoare tv a facut MARELE ANUNŢ

Andreea Berecleanu este o persoană foarte optimistă care crede că viitorul mereu va fi mai bun decât trecutul.

Invitată recent să acorde un interviu pentru o publicaţie tabloidă, Andreea Berecleanu a vorbit despre planurile de viitor pe care le are, dar şi despre modul în care a trecut peste divorţ. De asemenea, ştirista a mai dezvăluit că îşi doreşte ca relaţia pe care o are cu medicul estetician Constantin Stan să se oficializeze, dar în momentul de faţă se simte bine şi ca „iubită fără acte”.

„M-am măritat devreme și a durat 15 ani. Cred că oficializarea ar fi binevenită, mă simt perfect ca femeie măritată, dar și ca iubită fără acte. Dar nu mă gândesc la asta acum, atâta timp cât lucrurile merg ca într-o familie, adică suntem ca o adevărată familie. Încă de anul trecut locuim cu toții și Constantin se implică 100% în creșterea și educația copiilor. Ei se bat pentru atenția lui”, a declarat Andreea Berecleanu.

Vedeta a ţinut să mai precizeze că cei doi copii pe care-i are împreună cu fostul soţ, Andrei Zaharescu, au în continuare o relaţie foarte bună cu acesta: „Andrei e consul general în Africa de Sud. Copiii noștri, Eva  și Petru, au stat acolo toată vacanța de vară. Dar, vorbesc, în fiecare seară, pe Skype”, scriu cei de la SpyNews.

Citeşte şi  Andreea Berecleanu şi-a mărturisit „păcatul”