Andreea Cosma, dezvăluiri cutremurătoare. A pierdut o sarcină din cauza procurorului „Portocală”

Deputatul Andreea Cosma a făcut noi mărturisiri cutremurătoare despre procurorul "Portocală", duminică seară, la Antena3.

22 oct. 2017, 19:18
Andreea Cosma, dezvăluiri cutremurătoare. A pierdut o sarcină din cauza procurorului „Portocală”

Andreea Cosma a făcut noi mărturii revoltătoare. Din cauza procurorului DNA Mircea Negulescu, zis Portocală, spune că a trecut prin momente de groază, care au culminat apoi cu pierderea unei sarcini.

„Am rămas însărcinată cam în aceeași perioadă în care am fost învinuită, am și depus la un moment dat la dosar, printr-un avocat că sunt însărcinată, dar în luna noiembrie după ce mi-a făcut perchezițiile, a început o presiune asupra mea prin interpuși, prin diferiți avocați, prin diferite persoane care erau parte în dosarul celălalt. În fiecare zi auzeam că mâine voi fi arestată.

La două luni după această presiune începusem să îmi iau copilul și să dorm la diferiți prieteni pentru că deja mi-era frică să mai dorm acasă. Nu voiam să mă sustrag, dar e de preferat să primești un telefon să fii căutată, decât să vină mascații la 6 dimineața să mă smulgă de lângă copilul meu de 3 ani. E cel mai oribil moment care i se poate întâmpla unei mame. (…) Toate aceste presiuni, toată această panică m-a făcut ca în trei luni să pierd sarcina”, a povestit Andreea Cosma, potrivit antena3.ro.

Citeşte şi Andreea Cosma, audiată la DNA Ploieşti în dosarul procurorului Negulescu: „Voi face plângere la Parchetul General”

Deputatul Andreea Cosma a povestit, duminică, la „Sinteza Zilei”, umilința prin care a trecut în timpul unei percheziții la care a participat și procurorul DNA Mircea Negulescu zis Portocală.

Andreea Cosma a povestit că în calculatorul de la birou avea stocate fotografii personale, din concedii, unele în ipostaze intime, iar cei care participau la percheziții au făcut referire vulgare în timp ce se uitau la ele.

„În momentul în care au deschis calculatoarele, erau documente și multe alte lucruri stocate acolo, cum ar fi poze intime. Erau pozele mele personale, din vacanțe cu soțul meu, cum are fiecare poze mai sumar îmbrăcat, în anumite momente, în anumite locații. Erau pozele mele intime.Am intrat într-o sală cu cei trei polițiști cu care colabora procurorul Negulescu. Deschizând pozele a început să spună: Ia uite băi, vino aici să vezi. Au făcut comentarii de natură vulgară. Au comentat aspectul fizic. Eu m-am simțit foarte prost. M-am ridicat și am spus că nu cred că aceste poze fac obiectul anchetei,” a spus Andreea Cosma.