Andreea Esca a rămas fără slip în bazin: „Dădeam din picioare să cadă Dumnezeului mai repede”

Andreea Esca a trait un moment de-a dreptul jenant in perioada in care facea inot de performanta.

16 iun. 2015, 12:38

Putina lume stie ca in copilarie Andreea Esca a facut inot de performanta. Din aceasta perioada, stirista isi aminteste o experienta pe care n-o va putea uita toata viata. In timpul unui concurs, snurul de la slipi i s-a rupt si a ramas goala, dar asta n-a impiedicat-o sa-si continue cursa. 

BOMBĂ. Andreea Esca, apariţie în revista Playboy? FOTO

„In timpul unei competitii mi s-a rupt elasticul de la slipul in timp ce inotam. Am simtit ca mi s-a rupt elasticul si nu stiam cum sa fac sa dau din picioare mai repede ca sa cada Dumnezeului mai repede odata de tot, sa pot ajunge la final. Pana la urma am reusit sa-i dau jos de tot, am ajuns la capatul culoarului fara slip si trebuia sa iesim din bazin ca sa intre urmatoarii. Eu nu puteam sa ies si le spuneam intr-una: sa vina mamaie, sa vina mamaie! Pana la urma i-am spus unui arbitru: trebuie sa vina mamaie, pentru ca nu mai am slip si nu pot sa ies din bazin”, a povestit Andreea Esca intr-un film de promovare a productiei „Povesti trasnite”.

Dan Boerescu, fostul redactor-şef al revistei Playboy a dezvăluit recent că Andreea Esca a fost dorită pe coperta primei ediţii din România a publicaţiei, din 1999, scrie paginademedia.ro.

Citeşte şi Andreea Esca, ghinion în AFACERI. ce se întâmplă cu firma care poartă numele vedetei Pro TV

„Am făcut cercetare de piaţă care ar fi cea mai dorită femeie care să apară pe coperta Playboy. Rezultatul a fost spectaculos, nu dau acuma toate detaliile. În orice caz pe locul întâi era Esca. Oamenii voiau să o vadă pe cea mai cunoscută, cea mai hot femeie a momentul, nu pe cea mai frumoasă. Nu că Andreea nu ar fi foarte frumoasă”, a povestit Silviu Boerescu.

Citeşte şi Andreea Esca, gafă ruşinoasă în direct. Colegii ei au rămas cu gura căscată când au auzit ce poate spune

Însă el a recunoscut că prezentatoarea nu a fost niciodată abordată de revista pentru bărbaţi. „Niciodată nu poţi să pui o prezentatoare de ştiri în Playboy”, a precizat Silviu Boerescu.