Andreea Esca, ADEVĂRUL despre relaţia cu rivala Andreea Berecleanu

Andreea Esca și Andreea Berecleanu au debutat la Soti TV, au fost colege şi la Pro TV, iar de ani buni prezintă, de la aceeaşi oră, principalele jurnale de ştiri la cele două mari posturi TV concurente.

08 dec. 2016, 06:38
Andreea Esca, ADEVĂRUL despre relaţia cu rivala Andreea Berecleanu

Andreea Esca și Andreea Berecleanu petreceau destul de mult timp împreună în tinereţe, dar nu s-au mai văzut de ani buni.

„Am fost împreună multă vreme, am fost foarte puțin timp la Soti și pe urmă ea a prezentat jurnalul de la ora 5.00 pentru foarte multă vreme la PRO TV. Și am fost întotdeauna niște colege care au o relație absolut corectă din punct de vedere profesional. Mai mult decât atât, aveam perioada în care eram tinere și mergeam, de exemplu, la zile de naștere împreună, adică aveam și o activitate extraprofesională comună”, a spus Andreea Esca pentru Libertatea.

„Acum, din păcate, nu avem cum să ne mai întâlnim, dar asta nu acum, ci de multă vreme, pentru că amândouă suntem foarte ocupate și nu avem timp să mai stăm de povești și să mai facem, eu știu, ce puteam să facem la 20 și ceva de ani. Dar în continuare cred că este o relație absolut normală între doi oameni care fac cu drag aceeași profesie”, a precizat Andreea Esca.