Andreea Esca apare în noul videoclip al lui Cotabiţă

Matteo şi Gabriel Cotabiţă au filmat, de curând, videoclipul piesei “Ce zi liniştită”, o coproducţie Roton Music/MediaPro Music. Melodia, la care cei doi artişti au început să lucreze încă din toamna anului trecut, a fost finalizată cu puţin timp înainte să intervină problemele de sănătate ale lui Gabriel Cotabiţă.

10 sept. 2015, 07:32
Andreea Esca apare în noul videoclip al lui Cotabiţă

Matteo a fost cel care l-a invitat pe Gabriel Cotabiţă să lucreze cu el pentru „Ce zi liniştită”: „Am rămas uluit cât de repede a putut să-şi revină! Câtă dragoste de viaţă să ai încât să revii la normal după astfel de probleme, să fii ca nou…”, mărturiseşte Matteo. Videoclipul „Ce zi liniştită”, regizat de Bogdan Daragiu, îi arată pe cei doi artişti atât în prezent, cât şi pe vremea în care erau copii, într-o lume fără constrângeri, fără probleme de rezolvat la ore fixe, o lume a inocenţei depline.

O prezenţă pe care publicul o va recunoaşte cu uşurinţă în videoclip este Andreea Esca: „Am vrut amândoi să ieşim din tiparele clasice cu această piesă. Andreea este, probabil, cea mai recognoscibilă şi caldă voce a României şi transmite foarte mult optimism. Se potriveşte perfect cu o zi liniştită”, mai spune Matteo.

Gabi Cotabiţă, surprins pe platoul de la filmări. Celebrul cântăreţ îşi pregăteşte revenirea, în secret FOTO