Andreea Esca, mesaj EMOŢIONANT pe Facebook! Vezi cui îi MULŢUMEȘTE jurnalista de la Pro TV!

Andreea Esca mesaj EMOȚIONANT! La începutul acestui an, Andreea Esca a făcut bilanțul prietenilor și a povestit despre relația pe care o are cu Bilă, regizorul său de emisie, cu care se cunoaște de peste 15 ani.

04 ian. 2018, 11:45
Andreea Esca, mesaj EMOŢIONANT pe Facebook! Vezi cui îi MULŢUMEȘTE jurnalista de la Pro TV!

Jurnalista de la Pro TV spune că prietenia reale dintre familia ei și Bilă o fac să zâmbească și să iubească din ce în ce mai mult românii. Mai mult, în spatele acestui personaj este un om normal, cu care a putut lega prietenii pe viață cu colegii lor de breaslă. Iată ce spune Andreea despre cea mai frumoasă prietenie ce s-a dezvoltat între ei pe parcursul a peste 15 ani.

”Pe 1 ianuarie, azi, am ajuns la masa la Bilă, regizorul meu de emisie, care mi-a devenit si fin, si pe ai carui copii i-am botezat datorita prieteniei care s-a dezvoltat intre noi pe parcursul a peste 15 ani de cand ne stim si de cand lucram impreuna. Ce vreau sa zic insa este ca el si sotia lui , parintii si fratii lor, prietenii lor, sunt printre cei care imi amintesc de ce iubesc romanii. Pentru ca te primesc cu masa bogata fara sa fi sunat in prelabil , cu bucuria cu care eram invitati in orice casa cand eram mici, pentru ca la orice ora te intreba daca vrei sa te ajute sa cari mobila, sa dormi la ei daca ai nevoie , pentru ca te duc la aeroport ca si cum n-ar exista taxi sau Uber, indiferent de ora, si te intreaba daca vrei sa-ti ia ceva din piata daca tot sunt acolo. Din pacate “evolutia” societatilor duce peste tot la disparitia acestor relatii dintre oameni inlocuite de ceva care mie imi pare rece, calculat, distant, protocolar, fara emotie, fara suflet…dar care cica se numeste “civilizat”. Ei bine, eu vreau sa ne civilizam cat mai tarziu daca asta inseamna sa nu mai existe prietenie doar de dragul prieteniei! Asadar,multumesc Bila, Lili si mai noului nostru prieten ,Petre, pentru acest frumos inceput de an!”, a scris Andreea Esca pe Facebook.