Andreea Esca, prima reacţie despre plecarea de la Pro TV

Plecarea vedetei de la pupitrul Știrilor ProTV se vehicula încă de la retragerea lui Adrian Sârbu de la conducerea trustului MediaPro, iar acum, vestea a ajuns inclusiv la urechile Andreei Esca. Dacă, inițial, se punea problema unui transfer-bombă, acum e vorba despre o concediere și mai bombă. Motivul pentru care Andreea Esca nu ar mai fi în grațiile actualei conduceri nu are le gătură cu performanțele ei profesionale, ci cu simplul fapt că ar fi „cel mai important om al lui Sârbu“, susține regizorul Ion Cărmăzan, apropiat al lui Adrian Sârbu.

04 iun. 2015, 06:29

Regizorul recunoaște că după plecarea lui Sârbu i-a fost imposibil să obțină un răspuns de la actualul CEO al ProTV: „I-am cerut în scris lui Aleksandras Česnavičius să-mi dea drepturile de difuzare pentru «Margo» în schimbul drepturilor pentru alte 11 filme ale mele. Am primit un telefon de la o secretară care mi-a spus să mă înscriu în audiență. I-am spus să-i transmită că-l bag… înțelegi tu unde. Cred că-l interesează alte lucruri, să-l bage pe Sârbu la pușcărie, să dea afară oamenii lui Sârbu, iar acum am înțeles că o dă afară pe Andreea Esca pentru că e ultimul «bastion» al lui Sârbu. Mi se pare absolut jenant. De ce? Doar pentru că ai ceva cu Sârbu?! De aici a început «telenovela» cu Sârbu“.

Andreea Esca, ghinion în AFACERI. ce se întâmplă cu firma care poartă numele vedetei Pro TV

Andreea Esca: „Am contract pe termen nedeterminat”

Contactată de „ziarulring.ro “, Andreea Esca a mărturisit, ușor crispată, că știa deja: „Este o bârfă care a apărut de vreo două-trei zile, pornită de la cu totul altceva. N-are nicio legătură cu adevărul. Nu știu cine are interes să facă glume nesărate, deci nu știu ce să spun mai mult. Oamenii aceștia (noii șefi – n.r.) sunt foarte în regulă, foarte, foarte OK, deci nu are nicio legătură cu adevărul. Am contract pe termen nedeterminat, deci nu se pune problema, chiar nu se pune absolut deloc, ce să spun… Sunt tot felul de oameni care n-au treabă și inventează și ei lucruri, nu știu ce să spun, că nu mă pricep“.

Cele mai mari GAFE din TELEVIZIUNE. De la Andreea Esca la „Moş Crăciun şi prietenii săi” VIDEO

Zvonurile au apărut şi din cauza audienţelor. Potrivit paginademedia.ro, a avut loc o premieră în topul programelor de știri. În luna mai, Știrile Pro TV de la ora 19.00, liderul incontestabil al categoriei în mod tradițional, a fost depășit de o altă emisiune informativă a stației. În topul celor mai urmărite programe de știri ale lunii mai, în mediul urban, cea mai vizionată emisiune a fost Știrile Pro TV de la 22.30, prezentate de Cristian Leonte și Amalia Enache. Pe locul trei în clasamentul lunii mai este principalul Observator al Antenei 1, cel de la ora 19.00. 

Ce salariu avea ADRIAN SARBU la Pro Tv. Veniturile Andreeei Esca sunt încă secrete