ANDREEA ESCA, primele declaraţii despre salariul de la PRO TV

Andreea Esca a vorbit despre legenda salariului de la pro Tv şi de primele şedinţe cu Adrian Sârbu. 

28 nov. 2013, 16:15
ANDREEA ESCA, primele declaraţii despre salariul de la PRO TV

„Nici nu imi vine sa cred ca au trecut 18 ani de cand am inceput la Pro. Prima data cand am vorbit cu Adrian Sarbu am ramas socata. Spunea lucruri de pe alta planeta. Ca o sa umplem cureta Pro-ului cu mii de oameni, ca ii vom scoate in strada de Revelion, ca vom da autografe pe poze cu noi. Ce sa mai, ne visam la Hollywood si uite ca toate astea s-au intamplat. L-am vazut ca pe un vizionar, desi atunci imi era greu sa cred ce spune”, a povestit Esca pentru adevarul.ro.

Totodata, vedeta Stirilor Pro TV a vorbit si despre copii, pasiunile ei, dar a dezvaluit si motivul pentru care evita sa spuna adevarul despre salariul ei. „Asta cu salariul meu e o legenda. Ma amuz cand vad ca mereu se vorbeste despre asta. Am spus ca intr-o zi o sa il fac public, dar imi e ca lumea nu o sa creada ca ala e si o sa iasa alte polemici. Asa ca, il las ca o legenda, e mai fun”, a mai spus ea. 

Despre formula de prezentare, Andreea Esca a spus: „Cred că salutul a fost inventat de domnul Sârbu, într-o şedinţă. Înainte de 1 Decembrie am făcut jurnalul de vreo 15 ori, dar în ultima noapte l-am schimbat complet. Cred că el a ales formula aceea de salut, dacă-mi amintesc bine. Sacoul eu mi-l cumpărasem. De fapt, avea şi-o fustă, era un compleu (râde). Mi l-am luat de la un magazin de pe Calea Victoriei şi, ca să păstrez tradiţia, m-am gândit să apar mereu în el, de 1 Decembrie. A mai suferit nişte modificări, l-am mai aranjat puţin, că îmbătrânise catifeaua aia neagră de la guler, l-am mai strâmtat, că am mai slăbit. Sacoul a fost pur şi simplu o întâmplare”.