Andreea ESCA s-a decis. Cum vor reacţiona fanii PRO TV?

PROTV se schimbă. Pe vremea când postul din Pache Protopopescu era condus de Adrian Sârbu, vedetele din Pro TV nu aveau voie să apară la niciun alt post românesc, iar în caz contrar, contractul lor se încheia automat. Se pare că, în ultimele luni, celebrităţile de la Pro TV au liber să apară şi la alte televiziuni. ANDREEA ESCA se pare că va rămâne şi la revistă, şi la pupitrul ştirilor.

04 iun. 2014, 07:07
Andreea ESCA s-a decis. Cum vor reacţiona fanii PRO TV?

Ce va face ANDREEA ESCA  în TV în continuare? „Va prezenta știrile de la 19.00, după cum se vede și în acum. De la Pro TV, bineînțeles”, a declarat ea. „Niciodată nu mi-am făcut planuri pentru luna următoare. Sunt un om al prezentului, poate de aceea mă ocup de știri.”, a declarat Esca.

ANDREEA ESCA fusese pusă de noua conducere a PRO TV de a alege dacă va continua să prezinte ştirile celei mai mari televiziuni din România sau se va alătura mentorului ei, Adrian Sârbu.

Andreea Esca vorbeşte în exclusivitate despre problemele din PRO TV. Află ce planuri are ştirista

Vedetele ProTv au libertate mai mare

Prima vedetă Pro TV care a apărut într-o producţie a unei alte televiziuni a fost Loredana Groza. Cântăreaţa a fost invitat special în serialul „Fetele lu’ dom profesor“, de la Kanal D. Acest lucru se întâmpla în luna martie a acestui an, iar multe voci au dat ca sigură plecarea Loredanei de la Pro.

Se pare însă că apariţia vedetei într-un serial de la Kanal D nu i-a deranjat pe noii şefi de la Media Pro, aceştia anunţând săptămânile trecute că Loredana rămâne la Pro TV, făcând parte în continuare, alături de Smiley şi Marius Moga, din juriul emisiunii „Vocea României“.

CITEŞTE ŞI Încă o DEMISIE la vârf în Pro TV. Mâna dreaptă a lui Sârbu părăseşte trustul din Pache Protopopescu

„Mă bucur să încep iar căutarea de oameni frumoşi, cu voci fantastice. Sunt sigură că show-ul va fi şi mai palpitant ca până acum, aşa că îi aştept pe cei mai buni concurenţi să mă uimească cu totul“, a spus Loredana Groza, potrivit eva.ro. 

O altă vedetă care a apărut în emisiuni de la alte televiziuni este Smiley. Cu doar câteva zile înainte ca Pro TV să anunţe că artistul va fi în continuare jurat la „Vocea României“, Smiley a fost invitat în emisiunea „Mondenii“, de la Prima TV.

Acolo, el a intrat în pielea personajului de basm Făt Frumos, concurând alături de Zmeul cel Rău, Scufiţa Roşie, Mica Sirenă şi Harap Alb, la emisiunea-concurs „A fost odată ca niciodată un miliardar“. Mai mult de atât, cântăreţul l-a parodiat pe Pavel Bartoş, iar la final a cântat piesa „Can I Get A…“, împreună cu Dorian.

Pe 2 iunie, de ziua lui Teo Trandafir, Smiley a avut o nouă apariţie la altă televiziune decât Pro TV, fiind invitat în emisiunea „Teo Show“, de la Kanal D. 

Artistul i-a cântat vedetei TV melodia „Oare ştii“, amintindu-i lui Teo că această piesă a fost fredonată în premieră la emisiunea ei de la Pro TV.

Înainte de apariţia la Kanal D, Smiley declara că participă cu drag la „Vocea României“.„’Vocea României’ este proiectul în care mă implic de fiecare dată cu drag, pentru că mi-a oferit prieteni de suflet, artişti minunaţi, care mi-au devenit parteneri, şi multă energie creativă. Aşa că întorc scaunul a patra oară pentru ‘Vocea României’“, a spus Smiley.