Andreea Mantea a făcut anunţul pe Facebook

Andreea Mantea a intrat în cea de-a opta lună de sarcină, iar în curând vedeta va aduce pe lume un baietel.

27 apr. 2015, 08:03
Andreea Mantea a făcut anunţul pe Facebook

Andreea Mantea este putin ingrijorata pentru silueta sa. Ea a postat un mesaj pe Facebook in care le-a marturisit fanilor cate kilograme a acumulat pe perioada sarcinii. 

„Pana acum, am luat in greutate 12 kilograme. Sa vedem de acum inainte, pentru ca am inteles ca in ultimele 2 luni de sarcina, iei cele mai multe kilograme… Nu mai conteaza! Sanatos sa fie, ca apoi vad eu cum slabesc… Oricum, am inteles ca imediat dupa nastere slabesti cam 6 kilograme, iar in prima saptamana poti ajunge si la 10 kg pierdute, daca mai si alaptezi”, a spus Andreea Mantea pe Facebook. 

Andreea Mantea a vorbit recent şi despre momentul în care a crezut că nu va putea fi mamă niciodată din cauza unui chist. A fost un moment crucial în viaţa ei. A mers într-un loc sfânt unde s-a rugat neîncetat. La trei zile după, a avut loc o minune: chistul a dipărut.

Andreea Mantea, în lacrimi. A fost operată de CANCER

„I-am surprins destul de tare atunci doar că nu am vrut să vorbesc despre acel lucru. Ei au trăit practic alături de mine acea minune, atunci,” a declarat Andreea Mantea, la emisiunea „Agentul Vip”, de la Antena Stars.

Andreea a spus că deşi este însărcinată, nu se menajează prea mult, ba chiar a pregătit totul singurică, de Paşte.

„Dar ce vrei să fac, eu să stau degeaba, acum că sunt gravidă înseamnă că sunt şi bolnavă, nu. Nu merge scuza asta, am tot încercat-o, dar nu prea merge,” a mai spus Andreea Mantea.

Acesta este MOTIVUL pentru care Andreea Mantea se TEME de NAŞTERE: „Simt că o să mor şi o să…”