Andreea Mantea a făcut marele anunţ. „Mă mărit!” FOTO

Co-prezentatoarea emisiunii "Se strigă darul", Andreea Mantea a prins şi gustul nunţilor. Bruneta a anunţat că a prins buchetul şi conform tradiţiei este următoarea pe listă să îmbrace rochia de mireasă.

15 iul. 2016, 08:25

Andreea Mantea a făcut joi seară un anunţ şoc la Kanal D. Bruneta a mărturisit, fără să dea prea multe detalii, că urmează să se mărite. Nu a spus nici cu cine, nici când va avea loc marele eveniment, dar a ţinut să precizeze că anunţul ei nu este o glumă, aşa cum unii ar fi tentaţi să creadă.

„Mădălin, dragi telespectatori, trebuie să vă anunţ! Am o veste pentru toată lumea. Mă mărit! E pe bune, pe cuvânt! Serios, mă mărit! N-am mai putut sa ma abţin, de aceea am decis să vă spun acum. Trebuia să vă spun asta, nu puteam să ţin doar pentru mine. Am zis câtorva persoane, până acum. Până la sfârşitul anului vreau să fac nuntă”, a spus ea, cu un zâmbet larg pe buze, la Kanal D.

Andreea Mantea este mama unui băieţel de un an şi două luni, făcut cu fostul ei iubit, luptătorul Cristi Mitrea. Bruneta a avut mai multe relaţii cu bărbaţi cunoscuţi, dar niciuna nu s-a încheiat cu o nuntă.

Citeşte şi Andreea Mantea, terorizată din cauza datoriilor pe care le are. Ce SALARIU URIAŞ are la Kanal D

Eu mi-aş fi dorit o rochie de mireasa stil prinţesă, dar nu m-aş putea mişca, să mă pup cu toţi invitaţii. Mi-ar plăcea şi o rochie în stil sirenă. La mine soarta a decis. Îmi doream. Nu sunt însărcinată, sunt îndrăgostită. Îmi doresc o nuntă la care să fac toate tradiţiile, nu contează locul în care va avea loc. Am fost la o nuntă şi… am prins buchetul! Nu m-a cerut nimeni, dar mă mărit!”, a declarat Andreea Mantea.

Citeşte şi Andreea Mantea doarme în ţinute extrem de sexy FOTO

Andreea Mantea este mamă singură de un an. Bruneta are un băieţel, David, pe care l-a adus pe lume în urma relaţiei pe care a avut-o cu un concurent de la „Burlăciţa”, show la care a participat pentru a-şi găsi sufletul pereche. Deşi păreau că sunt fericiţi împreună, ea şi Cristi Mitrea s-au despărţit definitiv când vedeta era înărcinată în luna a şasea.