Andreea Mantea a fost dată afară

Andreea Mantea a fost concediată. Emisiunea pe care o prezenta la Euforia Tv a fost scoasă din grilă după numai trei săptămâni. Andreea a explicat pe contul ei de Facebook de ce a fost întreruptă emisiunea.

26 nov. 2015, 21:29
Andreea Mantea a fost dată afară

Deşi a revenit de puţin timp pe micile ecrane, Andreea Mantea a rămas fără emisiune. Producătorii show-ului ,, Dă o şansă dragostei” au hotărât să scoată din grilă emisiunea care era difuzată de luni până vineri de la 17:00 la 20:00, potrivit click.ro.

În platou, erau invitați oameni obișnuiți care-și doresc să cunoască marea dragoste, care speră să-și întâlnească jumătatea.

Andreea fusese aleasă prezentatoare după ce a participat la ,, Burlăciţa” şi a prezentat o perioadă ,,Mireasă pentru fiul meu” în locul Mirelei Boureanu Vaida.

Andreea Mantea a scris pe pagina sa de facebook ce s-a întâmplat cu emisiunea pe care o prezenta.  „A fost scoasă din grilă. Dintr-o dată! Asta este! Merg mai departe!”.

Tot ea a explicat și ce a dus la această decizie. Când cineva i-a spus că regretă această modificare, Andreea a răspuns: „Și mie, dar asta este. Din păcate nu se înscriau prea multe persoane”.

În ceea ce-i privește pe șefii ei, aceștia nu au dorit să spună ce s-a întâmplat. „Nu comentăm în nici un fel”, a fost declarația oficială oferită de PR-ul Euforia TV.

Citeşte şi Andreea Mantea a izbucnit în lacrimi ÎN DIRECT. Ce s-a întâmplat