Andreea Mantea a mărturisit adevărul despre împăcarea cu Ştefan Stan

Ştefan Stan şi Andreea Mantea au avut o relaţie scurtă, dar pasională, care s-a terminat cu un amantlâc, iar bruneta nu a uitat că a fost înşelată de cântăreţ, cu toate că-şi pusese inima pe tavă. Au trecut patru ani, iar în acest timp s-a spus de mai multe ori că prezentatoarea încă mai are sentimente pentru Ştefan Stan, şi că nu ar refuza o împăcare. Alţii au afirmat însă contrariul. 

08 apr. 2017, 12:00
Andreea Mantea a mărturisit adevărul despre împăcarea cu Ştefan Stan

Andreea Mantea a lămurit misterul în cele din urmă şi a răspuns la întrebarrea care le stă multora pe buze, scrie cancan.ro. Ea i-a spus unei prietene apropiate ce simte acum pentru fostul ei iubit, dar a clarificat lucrurile şi în ceea ce priveşte o posibilă împăcare. Andreea a confirmat zvonurile: nu se împacă cu fostul iubit.

Citeşte şi Andreea Mantea, apariţie ŞOC la TV. Gest INTERZIS în direct FOTO

„Se amuza şi ea de câte ori auzea ce spun unii, că i-ar mai da o şansă lui Ştefan, sau că mai are sentimente pentru el. Mi-a spus clar că a pus cruce relaţiei încă de când a aflat că a fost înşelată, şi că Stan a dezamăgit-o crunt. L-a iubit mult, şi-a pus sufletul pe tavă, a crezut şi a vrut să facă casă bună cu bărbatul. Iar el i-a dat o lovitură cruntă: a înşelat-o. Andreea spunea că ar fi apreciat ca fostul ei iubit să fie bărbat şi să-i spună ce a făcut, nu să afle de la alţii că a înşelat-o”, a declarat prietena Andreei Mantea. 

Citeşte şi Andreea Mantea vorbeşte despre al doilea copil

Categorică din fire, prezentatoarea nu a putut să treacă peste amântlâc, deşi îşi făcea planuri de nuntă cu Ştefan, iar Piedone, fostul primar al sectorului 4, urma să le fie naş. Prezentatoarea l-a dat uitării pe fostul ei iubit, iar în prezent îşi vede mai departe de viaţă şi se bucură de băiatul ei. Iar atunci când se întâlnesc la diferite evenimente, bruneta îl „înţeapă” pe fostul ei iubit. Într-una din dăţi, prezentatoarea a dat nas în nas cu artistul la o nuntă, acolo unde Stan i-a cântat melodia „My love”. Mantea a fost însă de neînduplecat.