Andreea Mantea, de urgenţă pe masa de operaţie. „Are dureri, nu mai suportă….”

Andreea Mantea este nemulţumită de sânii cu care a înnebunit o mulţime de bărbaţi şi este pe cale să ia o decizie radicală. Bruneta le-a mărturisit apropiaţilor că aceştia "atârnă", aşa că vrea să-şi scoată silicoanele.

10 aug. 2016, 09:15

Andreea Mantea a apelat în urmă cu 10 ani la serviciile unui medic care i-a pus silicoane, iar, la scurt timp, bruneta a început să aibă şi mai mult succes, scrie cancan.ro. Anii au trecut, vedeta a născut anul trecut un băieţel, iar acum are probleme la sâni. Ea le-a mărturisit apropiaţilor că în curând va apela la serviciile doctorului Youssef Chawi ca să-şi scoată silicoanele.

Citeşte şi Andreea Mantea, clipe magice pe plajă, la apus, alături de un bărbat misterios. „Momentul perfect….”

„Are dureri, nu e nimic grav, însă vrea să rezolve această problemă. Spune că îi atârnă sânii şi că nu mai suportă, tocmai de aceea s-a decis să-şi scoată silicoanele. Nu-şi face griji că nu o vor mai curta bărbaţii, ştie ce poate şi ce calităţi are”, au declarat apropiaţi ai Andreei Mantea. 

Citeşte şi A vrut să aibă sânii mari, dar totul s-a transformat într-un coşmar

Bruneta spunea în urmă cu ceva timp de ce a ales să-şi pună silicoane. „Aveam sânii nici mari, nici foarte mici, dar tot timpul trebuia să mă „spânzur” cu un sutien. Nu puteam să îmbrac o rochie cu spatele gol sau un maiou ca să nu se vadă sutienul. Trebuia să am grijă să am sutienul la culoare, că altfel se vedea urât, şi sincer mă săturasem. Aşa că mi-am luat inima în dinţi şi am făcut operaţia”, spunea Andreea Mantea.