Andreea Mantea, decizie radicală după despărţirea de Cristi Mitrea

Andreea Mantea părea să-şi fi găsit relaţia perfectă alături de Cristian Mitrea, cel pe care l-a ales să-i fie iubit în urma show-ului "Burlăciţa", de la Antena 1, dar totul s-a destrămat după terminarea show-ului. 

20 oct. 2014, 08:26

Andreea Mantea recunoaşte că mai are încă sentimente pentru Cristi Mitrea. Însă, cu toate acestea, nu-şi doreşte să se mai implice într-o altă relaţie amoroasă multă vreme de acum înainte.

SEX TAPE cu Andreea Mantea. Ce spune viitoarea Burlăciţă despre imagini XXX cu ea

ANDREEA MANTEA, cum nu aţi văzut-o niciodată FOTO

„Este total absurd să susţii că nu mai ai sentimente de iubire pentru o persoană, după ce ai urlat cât te-au ţinut plamanii că o iubeşti! Poate doar dacă acele sentimente s-au transformat în ură, milă etc… Dar nu este cazul în povestea mea!

Chiar dacă nu mai suntem împreună şi fiecare îşi vede de viaţa lui, sentimentele mele pentru Cristi încă există! Nu sunt ipocrită să spun că am bătut din palme şi au disparut! Şi chiar nu mă interesează o altă relaţie mult timp de acum înainte! Mi-e foarte bine aşa! Daca aţi iubit vreodată cu adevărat, înţelegeti ce spun. Daca nu…”, a explicat Andreea Mantea pe internet.

Andreea Mantea s-a despărţit de Cristi Mitrea. Declaraţiile care ARUNCĂ în aer tot ce ştiai despre „Burlăciţa”