Andreea Mantea, DECLARAŢIE ULUITOARE despre relaţia cu Mitrea după ce s-a aflat că este ÎNSĂRCINATĂ

Andreea Mantea este însărcinată, potrivit unor surse din showbiz, iar tatăl copilului ar fi Cristi Mitrea, cel cu care bruneta a avut o scurtă relaţie după show-ul "Burlăciţa". Deşi cei doi s-au despărţit, Mantea este hotărâtă să păstreze copilul.

12 nov. 2014, 10:52
Andreea Mantea, DECLARAŢIE ULUITOARE despre relaţia cu Mitrea după ce s-a aflat că este ÎNSĂRCINATĂ

Andreea Mantea ar urma să devină mamă, iar vestea vine ca un trăsnet la două luni după despărţirea brunetei de Cristi Mitrea, cel cu care a format un cuplu la „Burlăciţa”. 

Citeşte şi: Adevărul iese la iveală. Nu o să-ţi vină să crezi de ce Andreea Mantea şi Cristi Mitrea s-au despărţit

Deşi s-a despărţit de Cristi Mitrea la scurt timp după finala show-ului „Burlăciţa”, sentimentele dintre cei doi nu s-au stins la fel de repede şi au încercat de mai multe ori să se împace. Iar nopţile fierbinţi dintre ei au acum urmări care cu siguranţă le vor da vieţile peste cap. „Andreea a aflat recent că este însărcinată. O să păstreze copilul indiferent dacă se va împăca sau nu cu Cristi (n.r. – Cristi Mitrea)”, a declarat o sursă apropiată brunetei.

Citeşte şi: Andreea Mantea e însărcinată! Cum a reacţionat Cristi Mitrea când a aflat că va fi TATĂ

Andreea Mantea a dezvaluit ca acum are o relaţie bună cu fostul iubit, ba din când în când se mai întâlnesc.

„Ne mai intalnim din cand in cand. Probabil ca o sa ne mai despartim de cateva ori. Nu suntem impreuna, eu sunt sigura, dar ne mai vedem, mai avem lucruri de lamurit”, a spus Andreea Mantea. 

Vezi: Primele imagini cu Andreea Mantea ÎNSĂRCINATĂ FOTO