Andreea Mantea, gravidă în nouă luni, speriată de moarte

In cateva zile, Andreea Mantea isi va tine fiul in brate pentru prima data. Pana atunci, insa, bruneta are parte de surprize mai mult sau mai putin placute. Cert este ca de asta mai ducea lipsa acum viitoarea mamica avand in vedere ca si asa are emotii.

22 mai 2015, 13:44
Andreea Mantea, gravidă în nouă luni, speriată de moarte

Vineri dimineata, Andreea Mantea s-a trezit in casa cu o… soparla. Chiar daca este inofensiva, ar trebui sa ne imaginam cam ce reactie a avut bruneta atunci cand a vazut musafirul nepoftit in usa.

SURPRIZA NEAŞTEPTATĂ pe care a avut-o gravida Andreea Mantea. Ce i-a spus medicul când a mers la ecograf

Andreea Mantea nu s-a putut abtine si a imortalizat momentul, ba chiar si-a numit vizitatorul “micut prieten”, semn ca a primit destul de bine “raidul” amicului verde: “Say hello to my „little” friend!

Ca orice viitoare mămică aflată în ultima perioadă de sarcină, Andreea Mantea se deplasează mai greu, obosește repede și petrece multă vreme în pat. Are nevoie de ajutor pentru trebuirile casnice și este atentă la orice semnal primit de la copilul ei. Termenul stabilit de medici pentru venirea pe lume a băiețelului ei este abia săptămâna viitoare, dar vedeta a fost avertizată că nașterea s-ar putea declanșa mai devreme. Andreea și-a făcut deja bagajul pentu maternitate şi a stabilit numele micuţului, David.