Andreea Mantea, în lacrimi. A fost operată de CANCER

Andreea Mantea a dezvăluit că s-a confruntat cu probleme grave de sănătate cu puțin timp înainte de a rămâne însărcinată. Mai mult, șansele de a deveni mamă erau aproape nule, dar miracolul s-a întâmplat.

11 apr. 2015, 12:18
Andreea Mantea, în lacrimi. A fost operată de CANCER

Andreea Mantea a povestit, la „Agentul VIP”, despre perioada neagră a vieții sale în care se confrunta cu cancerul ovarian.

„S-a întâmplat, la un moment dat, în anumite relații, să ne dorim un copil. Nu știam dacă rămânem sau nu împreună, ideea e că ne doream, dar nu se întâmpla. Nu am dat atenție la început, după care, încet, încet, lucrurile astea au început să încolțească și să mă gândesc doar la treaba asta. M-am trezit cu o problemă destul de urâtă, vorbesc acum de momentul în care eu eram suspectă de cancer ovarian și urma să îmi scot unul din ovare. Era un cancer foarte agresiv și creștea foarte repede.

Am fost la pământ. Eram conștientă că nu voi mai face copii niciodată, mai ales că îmi doream foarte mult. M-am programat la operație pentru ziua de vineri. Miercuri am fost undeva și m-am rugat și i-am spus lui Dumnezeu că dacă nu mi-e dat în viața asta să am un copil, eu nu am de ce să mai stau.

Două zile mai târziu când am ajuns la spital pentru operație, chistul dispăruse. Se speriase și medicul. Apoi am început să urmez un tratament care omora orice lucru care se așeza acolo, un chist sau chiar o sarcină. De asta am fost cu atât mai surprinsă în momentul în care am aflat că am rămas însărcinată”, a spus Andreea Mantea.

CITEŞTE ŞI: Andreea Mantea, DE NERECUNOSCUT: Am luat în greutate 12 kg. Vezi ce spune despre sarcină şi tatăl copilului

Andreea Mantea va deveni mamă la finalul lunii mai și va da naștere unui băiețel.