Andreea Mantea, jignită de Ştefan Bănică Jr

Ştefan Bănică Jr a declinat oferta şefilor săi de la Antena 1 de a prezenta un format de divertisment la brațul Andreei Mantea. Se pare că solistul nu are o părere prea bună despre ”Burlăciță”, în plus consideră că bruneta mai are mult de muncă în televiziune până să ajungă la nivelul lui.

15 aug. 2014, 10:05
Andreea Mantea, jignită de Ştefan Bănică Jr

Stefan Banica Jr vrea sa lucreze numai cu oameni profesionisti, de aceea a refuzat o oferta de a prezenta o emisiunea alaturi de Andreea Mantea.

Potrivit click.ro, totuși, conducerea trustului din Băneasa încă mai încearcă să-l facă pe artist să se răzgândească, mai ales că cei doi s-au intersectat în 2009 la „Dansez pentru tine”, când Andreea se număra printre concurenți.

Rămâne de văzut dacă Ștefan va accepta propunerea Antenei, însă indiferent de situație, și el, și Andreea Mantea, vor apărea din toamnă pe sticlă, cel puțin cu câte două proiecte de fiecare. Bănică a acceptat să devină jurat la „X-Factor”, plus că va mai avea un show pe mână. În ce-o privește pe Andreea, aceasta a semnat cu Antena 1 la începutul anului, pentru „Burlăcița”, plus încă două emisii de toamnă.

Citeşte şi Andreea Mantea, în stare de şoc la „Burlăciţa”: „Vrei să mor?”. A încremenit când a văzut asta