Andreea Mantea, la un pas de moarte: „Am dus imediat mâna la burtă….”

Andreea Mantea este insarcinata in 12 saptamani si spune ca a reusit sa treaca peste etapa cu greturile. Bruneta a avut un mod absolut ciudat in care si-a dat seama ca poarta in pantec un copil: era la volan.

26 nov. 2014, 07:55
Andreea Mantea, la un pas de moarte: „Am dus imediat mâna la burtă….”

Andreea Mantea este una dintre cele mai frumoasa femei din showbiz, iar o multime de barbati au visat sa o aiba. Cel care a reusit sa ii suceasca mintile, luptatorul Cristian Mitrea, este tatal copilului. Cei doi au fost impreuna pentru cateva luni, insa s-au despartit din cauza faptului ca se certau foarte des.

„Eram la volan, conduceam si mi-am dat seama pur si simplu ca sunt insarcinata. Pe celalalt sens, un sofer a schimbat brusc banda de mers. Eu m-am speriat si am dus imediat mana la burta, in semn de protectie. Totul se intampla inainte sa plec in Portugalia. Am facut analize, sa vad daca sarcina se dezvolta normal. Eram convinsa ca nu pot sa raman gravida. In trecut, am avut parte de probleme de sanatate foarte grave si stiam ca este aproape imposibil ca organismul meu sa suporte o sarcina. Este totul bine, este totul ok, dar este parte din mine, este prea intim deja acest subiect. Nu permit nimanui ca aceasta sarcina sa devina subiectul unor emisiuni. Mi-au trecut greturile, ameteala mai vine din cand in cand. Am pofte si am mancat toata varza murata pe care a pus-o mama”, a spus Andreea Mantea la Antena 1.

Andreea Mantea: „Dacă ne luăm după tradiţii, va fi băieţel”