Andreea Mantea, momente cumplite după naştere: Nu ştiu ce s-a întâmplat

Andreea Mantea a născut miercuri un băieţel perfect sănătos.

28 mai 2015, 07:32

Andreea Mantea a născut miercuri într-o clinică privată din Bucureşti şi aşa cum era de aşteptat jurnaliştii au vrut cu orice chip să obţină informaţii despre proaspăta mămică şi băieţelul ei.

Vezi: Andreea Mantea, în lacrimi după ce a născut. Primele declaraţii despre bebeluşul ei

„Multi colegi au profitat de bunatatea mea si de multe alte lucruri. Pe unii dintre colegii nostri i-au napadit rautatea si nebunia. Nu stiu ce s-a intamplat. Nu pot sa imi dau seama. Cine stie! Dumnezeu e sus si vede”, a spus Andreea Mantea la antenastars.ro.

Andreea Mantea a vorbit despre David si despre relatia pe care a inceput sa o aiba cu el.

„Cum am nascut cum am avut lapte. Mi-a ajutat Dumnezeu. Cand ne-am vazut prima data, el plangea, am inceput sa vorbesc cu el si atunci s-a linistit brusc. A dechis ochii si ma cauta cu privorea. A fost foarte frumos. Nu imi vine sa cred ca am facut asta. Am asteptat aceasta zi foarte mult. Ma bucur ca a fost Dumnezeu langa mine si m-a intarit. La un moment dat m-au cuprins emotiile, am inceput sa tremur. David are un caracter foarte puternic, ne jucam, il pup. Cred ca o sa stam peste weekend in aici. O sa parasesc clinica saptamana viitoare. Cei dragi au fost alaturi de mine. Exact cine trebuia a fost langa mine”, a precizat Andreea Mantea.

Citeşte şi Ce spun astrele despre bebeluşul Andreei Mantea