Andreea Mantea primeşte CEA MAI DURĂ LOVITURĂ de la Mitrea. Nimeni nu se aştepta să fie capabil de aşa ceva

Andreea Mantea primeste lovitura dupa lovitura de la fostul iubit! Dupa ce a ignorat-o cand a aflat ca este insarcinata cu el, acum Cristi Mitrea considera ca vedeta a premeditat totul, numai pentru a nu-l lasa in pace.

21 nov. 2014, 20:46
Andreea Mantea primeşte CEA MAI DURĂ LOVITURĂ de la Mitrea. Nimeni nu se aştepta să fie capabil de aşa ceva

Andreea Mantea şi câştigătorul show-ului „Burlăciţa” au trăi o poveste de dragoste cu năbădăi, s-au despărţit, iar acum se pregătesc să devină părinţi. Cu toate astea, surse din preajma lui Cristi Mitrea sustin ca acesta nici nu vrea sa mai auda de Andreea Mantea.

„El a iubit-o, dar nu se potriveau deloc! Se certau tot timpul si ajungeau la discutii pline de reprosuri, care lasau urme adanci in sufletul lui Mitrea. De aceea, Cristi a decis sa o termine definitiv cu Andreea, iar pentru el povestea cu copilul nu este importanta. Dimpotriva, considera ca bruneta a facut totul premeditat! In viziunea lui, a ramas insarcinata doar pentru a-l lega de ea, dar nu ii va merge! Nu are intentia de a relua relatia cu bruneta, e hotarat! Nu il mai intereseaza nimic din ce are legatura cu Andreea”, au povestit prietenii sportivului pentru WOWbiz.ro.

ANDREEA MANTEA ŞI CRISTI MITREA s-au despărţit cu câteva luni în urmă, iar Burlăciţa a anunţat că este însărcinată. Întrebat dacă o vrea înapoi pe brunetă, Mitrea nu a ştiut ce răspuns să dea.

„Ne potriveam. Da. am suferit enorm. Noi suntem despărțiți și punct, asta e, nu contează dacă o vreau sau nu înapoi Mi se mai întâmplă să fiu asaltat de femei, dar fug. nu-mi place chestia asta”, a declarat el, vineri, într-o emisiune de la Kanal D.

Prezentatoarea tv a fost plăcută şi de fratele lui, care a declarat cu părere de rău: „Da, cum să nu-mi placă, era o fată preietenoasă, drăguță. când vine fratele tău cu iubita, sigur îți place de ea”.

Nimeni nu se aştepta! Concurent de la Burlăciţa, declaraţie uluitoare despre sarcina Andreei Mantea cu Mitrea

Andreea Mantea ar urma să devină mamă, iar vestea vine ca un trăsnet la două luni după despărţirea brunetei de Cristi Mitrea, cel cu care a format un cuplu la „Burlăciţa”. 

Citeşte şi: Adevărul iese la iveală. Nu o să-ţi vină să crezi de ce Andreea Mantea şi Cristi Mitrea s-au despărţit

Deşi s-a despărţit de Cristi Mitrea la scurt timp după finala show-ului „Burlăciţa”, sentimentele dintre cei doi nu s-au stins la fel de repede şi au încercat de mai multe ori să se împace. Iar nopţile fierbinţi dintre ei au acum urmări care cu siguranţă le vor da vieţile peste cap. „Andreea a aflat recent că este însărcinată. O să păstreze copilul indiferent dacă se va împăca sau nu cu Cristi (n.r. – Cristi Mitrea)”, a declarat o sursă apropiată brunetei.

Citeşte şi: Andreea Mantea e însărcinată! Cum a reacţionat Cristi Mitrea când a aflat că va fi TATĂ

Andreea Mantea a dezvaluit ca acum are o relaţie bună cu fostul iubit, ba din când în când se mai întâlnesc.

„Ne mai intalnim din cand in cand. Probabil ca o sa ne mai despartim de cateva ori. Nu suntem impreuna, eu sunt sigura, dar ne mai vedem, mai avem lucruri de lamurit”, a spus Andreea Mantea. 

Vezi: Primele imagini cu Andreea Mantea ÎNSĂRCINATĂ FOTO