Andreea Mantea, probleme mari cu sarcina. „I s-a facut rău…”

Andreea Mantea a avut, pentru prima data, emotii cu sarcina. Bruneta s-a simtit rau la filmarile de la "Burlacul" si a fost nevoie de cateva ore de pauza pentru ca ea sa isi revina.

03 dec. 2014, 12:53
Andreea Mantea, probleme mari cu sarcina. „I s-a facut rău…”

Andreea Mantea este gravida in trei luni, dar cu toate acestea, ea nu a renuntat la postul de prezentator la „Burlacul”, scrie wowbiz.ro. Bruneta a sperat ca sarcina va fi una usoara si nu va avea parte de neplaceri la filmari.

Citeşte şi Răsturnare de situaţie. Ce se întâmplă cu adevărat între Andreea Mantea şi Cristi Mitrea

Din pacate, socoteala din targ nu s-a potrivit deloc cu cea de acasa. Surse din preajma vedetei sustin ca, recent, ea a avut cateva probleme la inregistrari si a intrat in panica.

Citeşte şi Lovitură de teatru! Andreea Mantea, părăsită din nou de iubitul care a lăsat-o gravidă

„Andreea incearca sa isi faca treaba ca o profesionista adevarata, chiar daca, uneori, starea de sanatate nu ii permite. De cateva ori, a acuzat greturi si dureri de cap, insa, in general, nu s-a plans de nimic si nici nu a vrut sa fie o piedica la inregistrarile de reality-show. Totul pana la filmarile de la munte, unde din cauza oboselii acumulate si a aerului mai tare din zona, Mantea a avut, intr-una din zile, o stare foarte proasta. Din senin, i s-a facut rau si nu a mai putut modera emisiunea. Atunci, a fost nevoie ca ea sa fie menajata si, timp de trei ore, nu a mai facut nimic, a stat la hotel pana si-a revenit. Cand s-a intors pe platourile de filmare, toata lumea a rasuflat usurata, pentru ca Andreea este chiar un pilon important in formatul matrimonial”, au spus persoane implicate in proiect.