Andreea Mantea, RITUALURI BĂBEŞTI împotriva DEOCHIULUI! Iată ce brăţară i-a cumpărat micuţului David

Dragostea unei mame pentru copilul său este una indestructibilă şi emoţionantă. Iar, de când a devenit mămică, şi Andreea Mantea simte că totul este perfect, mai ales dacă este în preajma copilului ei.

RomaniaTV.net
03 iul. 2015, 10:56

Andreea Mantea radiază de fericire de când l-a adus pe lume pe micuţul David Andrei. Fiind o persoană destul de superstiţioasă, vedeta nu doar că a evitat să îşi arate odorul lumii întregi destul de mult timp, dar îl ocroteşte cu tot soiul de leacuri băbeşti.

PRIMA REACŢIE a tatălui copilului Andreei Mantea, după ce a văzut imagini cu fiul său FOTO

Recent, Andreea Mantea a postat pe contul ei de Facebook o fotografie cu ea şi bebeluşul ei stând în pat şi încercând să adoarmă. La o primă vedere, din fotografie se vede clar că Andreea Mantea îşi asortează ţinutele cu cele ale micuţului David. Dar dacă ne uităm mai cu atenţie, vedem că David Andrei are pe mâna stângă o brăţară roşie.

Această decizie a Andreei Mantea este alimentată de zicalele tradiţionale care spun că un copil mic se deoache foarte repede şi pentru a putea scăpa de această vrajă trebuie să poarte orice accesoriu roşu.

Citeşte şi  Andreea Mantea, o mămică ÎMPLINITĂ. Iată mesajul EMOŢIONANT cu care şi-a uimit fanii