ANDREEA MARIN, anunţul care face furori pe FACEBOOK: „MĂMICĂ ÎN CURÂND”

Andreea Marin este implicată trup şi suflet în campania pe care o desfăşoară de câţiva ani buni, "Preţuieşte viaţa". Astfel se face că, fiecare realizare a celor care participă la întâlnirile cu ea este menţionată de "Zână" pe pagina ei de Facebook.

08 mai 2014, 07:48
ANDREEA MARIN, anunţul care face furori pe FACEBOOK: „MĂMICĂ ÎN CURÂND”

La fel s-a întâmplat şi cu o mămică în devenire, care aşteaptă primul copil cu sufletul la gură şi care, a devenit astfel vedetă pe contul de socializare al „Zânei”. Într-o postare a Andreei cu titlul „Mămică în curând”, care a făcut senzaţie în rândul prietenilor virtuali ai vedei, doamna Ozturk o prezintă cu multă bucurie şi emoţie pe prietena ei însărcinată, care va naşte luna viitoare.

Andreea Marin, anunţ-BOMBĂ: Ar putea avea GEMENI

„Graviduţa noastră ce va deveni pentru prima dată mămică peste o lună de zile a primit daruri (…) Inedit a fost că în seara aceasta şi la toate evenimentele din Caravana Preţuieşte Viaţa vom avea la dispoziţie apa cea mai pură, creată special pentru bebeluşi. Ce seară frumoasă”, a scris „Zâna” pe Facebook. 

BOMBĂ. Andreea Marin aşteaptă un copil cu medicul turcul Tuncay Ozturk. Speră să fie chiar gemeni

Andreea Marin îşi mai doreşte un copil. Vedeta declara la sfârşitul lunii noiembrie pentru România TV că se gândeşte să devină din nou mamă. A făcut deja primul pas pentru asta, după ce s-a căsătorit cu iubitul turc, Tuncay. Aşa că nu este exclus ca evenimentul important să aibă loc chiar anul acesta.

Andreea Marin, ÎNSĂRCINATĂ? Vezi ce spun apropiaţii vedetei