Andreea Marin continuă procesul cu Poliţia Rutieră. Vezi ce au sfătuit-o avocaţii să facă pentru a câştiga

Andreea Marin a declarat război Poliţiei Rutiere după ce, în luna martie 2014, a rămas fără permisul de conducere pentru că a fost prinsă conducând cu viteză mare în Bucureşti. Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 1 au respins, în septembrie, contestaţia făcută de vedetă la procesul verbal. Sfătuită de avocaţi, "Zâna" a decis să epuizeze toate căile de atac.

28 oct. 2014, 08:17
Andreea Marin continuă procesul cu Poliţia Rutieră. Vezi ce au sfătuit-o avocaţii să facă pentru a câştiga

Andreea Marin a rămas fără permisul de conducere timp de 90 de zile, în luna martie 2014, după ce a fost înregistrată de un aparat radar în timp ce gonea pe Bulevardul Aviatorilor din Capitală cu 104 kilometri pe oră. Mai mult, aceasta a primit şi o amendă de 800 de lei. Deşi iniţial a spus că va respecta decizia Poliţiei Rutiere, Andreea Marin s-a răzgândit şi a contestat procesul verbal în instanţă.

Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 1 au dat, în septembrie, soluţia în acest caz.

CITEŞTE ŞI: Andreea Marin, reţinută la frontieră. Ce s-a întâmplat

Redactarea şi transmiterea motivării deciziei durează însă, adesea, alte câteva săptămâni şi de abia după primirea documentului se scurg cele 30 de zile pentru depunerea apelului. Timpul curge în favoarea Andreei, care va avea Sărbători liniştite în acest an. Contactată de „ring„, fosta „Zână a Surprizelor” a recunoscut că strategia aparţine apărătorilor ei legali.

„Am fost sfătuită să parcurg toate etapele procesuale prevăzute de legislaţia în vigoare actuală. Întrucât, momentan, hotărârea judecătorească nu este definitivă, nu mă pot pronunţa mai mult decât atât”, a spus Andreea Marin.

Andreea Marin este o clientă mai veche a poliţiştilor de la Rutieră. În 2013, vedeta a fost prinsă depâşind viteza legală pe un drum naţional cu 50 de kilometri. A fost mai norocoasă atunci, s-a ales atunci doar cu amendă şi punte penalizare.

Citeşte şi: Andreea Marin, fără pic de machiaj la 40 de ani. Uite cum arată în realitate FOTO

CITEŞTE ŞI Andreea Marin, sfâşiată de durere. Zâna este în doliu şi face declaraţii cutremurătoare