Andreea Marin DIVORŢEAZĂ. „Uneori, surprizele vieţii nu sunt întocmai plăcute!”. Anunţul, făcut pe Facebook

Andreea Marin a anunţat, joi, pe Facebook, că divorţează de Tuncay Ozturk. Înainte de acest mariaj, Andreea a mai fost căsătorită de două ori. Primul ei soţ a fost Cristian Gheorghiţă, iar al doilea Ştefan Bănică Junior.

27 oct. 2016, 06:56

Andreea Marin este la al treilea divorţ. „Zâna” a mai fost căsătorită cu Cristi Gheorghiţă şi cu Şetafan Bănică.

Andreea Marin şi Tuncay Ozturk s-au cunoscut în Turcia. În 2013 s-au căsătorit, iar soţul ei a decis să îşi părăsească ţara natală.

Andreea Marin, schimbare radicală de LOOK. Cum arată „Zâna” acum FOTO

„Oameni dragi,

Cum bine stiti, am invatat sa pretuiesc viata si in momentele sale de lumina, si in cele intunecate. Uneori, suprizele vietii nu sunt intocmai placute. Sunt momente in care, chiar daca inima te indeamna sa ramai unde te afli, trebuie sa ai taria de a pune pe primul plan respectul de sine si sa mergi mai departe. O hotarare grea a survenit in aceste zile in viata mea: divortul. Din respect pentru sentimentele profunde investite in ultimii ani in casnicia mea, va rog pe voi, prietenii de aici, dar si pe colegii din mass-media, sa intelegeti ca nu doresc sa mai fac nicio referire publica cu privire la acest subiect. Va rog tare mult sa ne respectati dorinta de liniste si intimitate, mie si fiicei mele. Un divort este dureros, dar intotdeauna v-am spus si cred si astazi ca acesta nu este un obstacol de nedepasit. Nu voi pune pe umerii nimanui ceea ce port acum in suflet, dimpotriva, va rog sa ne intelegeti nevoia fireasca de discretie. O mama nu e niciodata singura. Ca femeie si mama, am multe motive sa imi continui viata cladind si zambind”, a scris Andreea Marin.

Andreea Marin, FĂRĂ CUVINTE. Ce a postat Tuncay Ozturk pe FACEBOOK

Aceasta este a treia căsnicie a Andreei Marin care eșuează. Prima dată a spus Da!” la vârsta de 18 ani, când s-a căsătorit cu un avocat pe nume Cristian Gheorghiță. Căsnicia a durat exact trei ani, la fel ca și cea cu medicul turc. În 2006 s-a căsătorit cu Ştefan Bănică, iar în 2007 a născut-o pe Violeta. Din păcate nici această căsnicie nu a durat, iar cei doi au anunțat divorțul tot pe Facebook la începutul anului 2013.

Andreea Marin s-a născut pe 22 decembrie 1974 la Roman. A urmat cursurile Facultăţii de Informatică de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi şi cursuri de specializare în jurnalism, relaţii publice şi publicitate – BBC, cursuri de specializare la Thompson Foundation şi University of South Carolina.

Are aproape 20 de ani de experienţă ca reporter, producător şi moderator. Numele ei este legat de ştirile naţionale, de premiile Oscar, unde a fost corespondent special, de gale şi formate mari de televiziune, de UNICEF şi ONU – ca ambasador, de campanii care au depăşit graniţele ţării.

 A făcut înconjurul lumii pentru a realiza documentare precum „Kilimanjaro – Acoperişul Africii”, „Irak – Batalionul Şoimii Carpaţilor”, „Thailanda – Înainte şi după tsunami”, „Cuba – Ultimul bastion comunist”.

Andreea Marin divorțează. Certurile au apărut de câteva luni

Cei doi soți s-au iubit intens până mai acum câteva luni, când au apărut, potrivit apropiaților, și primele certuri în cuplu. Discuția cea mai aprinsă ar fi avut loc imediat după jaful din casa în care locuiesc, în momentul în care Ozturk ar fi mers la poliție să facă plângere, fără acordul consoartei sale. De atunci, chiar dacă Andreea și Tuncay ar fi  încercat să revină la sentimentele dinainte, ceva parcă s-a rupt, dezvăluie surse din preajma lor.

Andreea Marin divorțează. Au încercat să își repare relația

Cei doi soți ar fi fost chiar și într-o vacanță special pentru a-și rezolva micile neînțelegeri, dar odată ce s-au întors în țară, nimic nu a mai fost ca la început. Fizioterapeutul turc ar fi avut o problemă și cu faptul că Zâna a plecat la New York, singură, când el avea nevoie de ea în țară, dar și cu faptul că Andreea ar fi vorbit cu fostul soț, în ziua în care tatăl ei a decedat. Mai mult, dacă până mai ieri nu avea ochi pentru nicio altă femeie, Tuncay este zărit tot mai des, ba la film, ba la restaurant, în compania asistentei sale, o blondă foarte sexy și tinerică, fapt care a dat tonul speculațiilor.

Andreea Marin divorțează. A treia căsnicie eșuată

Aceasta este a treia căsnicie a Andreei Marin care eșuează. Prima dată a spus ”Da” la vârsta de 18 ani, când s-a căsătorit cu un avocat pe nume Cristian Gheorghiță. Căsnicia a durat exact trei ani, la fel ca și cea cu medicul turc.