Andreea Marin, PRIMELE DECLARAŢII OFICIALE după FURT: „Prefer bijuteriile ieftine”

Andreea Marin a reuşit să treacă peste drama de a-şi vedea munca de o viaţă în mâinile hoţilor şi a dorit să facă şi câteva declaraţii despre acest incident nefercit din viaţa sa.

RomaniaTV.net
02 sept. 2015, 12:00
Andreea Marin, PRIMELE DECLARAŢII OFICIALE după FURT: „Prefer bijuteriile ieftine”

Casa Andreei Marin a fost prădată de hoţi, în urmă cu o săptămână. Hoţii au acţionat într-o zi în care Andreea Marin era plecată din ţară, iar soţul ei, Tuncay, a uitat să activeze alarma de la casă.

Vedeta de televiziune susţine că bunurile furate au doar o valoare sentimentală, şi nu una materială aşa cum se aşteptau, probabil, cei care le-au sustras din locuinţă, informează Libertatea.ro.

Invitată în cadrul unei emisiuni TV de la Kanal D, Andreea Marin a vorbit despre acest incident neplăcut din viaţa ei.

Ancheta în cazul spargerii casei Andreei Marin merge mai departe. Ce piste au autorităţile

„Eu nu eram în ţară, eram cu un pacient pentru o operaţie. Soţul meu era în oraş şi a uitat să pună alarma. De acum vom avea foarte multă grijă. Hoţii şi-au închipuit că găsesc bijuterii valoroase, dar nu a fost aşa. Eu nu port bijuterii din aur, nu dau banii pe diamante.

Natura jobului meu îmi dă voie să nu fac asta, pentru că primesc de la sponsori bijuterii de valoare pentru o zi. Au luat bijuteriile de pe masuţa de unde mă machiez, dar nu erau bijuterii preţioase. Paguba nu este una materială, ci una sufletească. Cel mai tare mă doare pentru nişte bijuterii ale fetei mele primite la botez.

Prefer să port bijuterii ieftine pentru că vreau să le schimb des. Am învăţat din experienţa asta. Am întărit măsurile de securitate şi acest lucru nu se va mai întâmpla”, a declarat Andreea Marin.