Andreea Marin REVINE la TVR

Andreea Marin revine în platoul Televiziunii Române, dar de această dată în postura de invitată. Cu toate că prezentatoarea este emblema trustului, colaborările directe dintre Andreea Marin şi TVR sunt doar un vis frumos. Pentru a-şi bucura însă publicul, Andreea Marin a acceptat provocarea fetei lui Mădălin Voicu.

RomaniaTV.net
21 apr. 2015, 14:01
Andreea Marin REVINE la TVR

În ediția din data de 22 aprilie a emisiunii „Se zice că…” prezentată de Ioana Voicu, fiica lui Mădălin Voicu și de către Flori Constantinescu la TVR 1, începând cu ora 17.10, Andreea Marin va fi una dintre invitatele de marcă. Vedeta va vorbi despre atenția pe care o acordă sănătății și mai ales despre beneficiile programului de detoxifiere pe care l-a parcurs în ultima perioadă.

Andreea Marin, experienţă neplăcută la concertul Marizei. A fost UMILITĂ de bodyguarzi

În emisiunea de divertisment „Se zice că…” mai sunt invitate cântăreața Alexandra Ungureanu, alături de trupa dAdA, cu care are o nouă colaborare, dar și Raluca Zaharia de la UNICEF, care va vorbi despre o campanie contra agresiunii împotriva copiilor, informează pagiademedia.ro.

Citeşte şi  Andreea Marin, Stela Popescu şi Teo Trandafir se alătură CAMPANIEI contra PROSTITUŢIEI, organizată de Cotabiţă