Andreea Marin, sexy într-o bluză transparentă la prima apariţie după divorţ GALERIE FOTO

Andreea Marin a participat, joi seara, la evenimentul de lansare al Nelson Mandela 46664 Bangles România, de la Palatul Parlamentului. Aceasta a ales să poarte, la prima apariţie după divorţul de Ştefan Bănică Junior, o ţinută neagră sexy, dar în acelaşi timp şi foarte elegantă. Verigheta nu a mai fost prezentă pe degetul vedetei, aceasta alegând în schimb un inel cu o piatră mare tot de culoare neagră.

01 feb. 2013, 09:32

Andreea Marin, ambasador al iniţiativei Nelson Mandela 46664 Bangles România, a fost foarte emoţionată în faţa presei şi nu şi-a putut stăpâni lacrimile atunci când a vorbit despre copiii bolnavi de SIDA.

 

Zâna Surprizelor a ales să poarte, la prima apariţie după divorţul de artistul Ştefan Bănică Junior, o bluză neagră, transparentă, cu dantelă şi o fustă în aceeaşi culoare închisă.

Ţinuta sexy şi elegantă a fost asortată cu un inel negru cu piatră mare, care a ţinut locul verighetei. La eveniment, Andreea Marin a purtat şi una dintre brăţările Nelson Mandela 46664.

Iniţiativa Nelson Mandela 46664 Bangle a fost lansată în 2008, în cadrul concertului în care a fost serbată cea de-a 90-a aniversare a lui Nelson Mandela. 466-64 este numărul de identificare şi anul încarcerării al prizonierului de odinioară Nelson Mandela. Din vinderea acestor brăţări, care sunt realizate manual în Africa, este susţinută activitatea organizaţiei la nivel internaţional. Pentru a continua această iniţiativă au fost făcute parteneriate cu societăţi comerciale şi sociale atent selecţionate pentru a garanta că organizaţia nu depinde doar de acţiuni filantropice ci poate deveni un vehicul sustenabil pentru strângerea de fonduri. Printre astfel de proiecte amintim Oficial 46664 Bangles România şi înfiinţarea Fundaţiei „46664 MANDELA DAY EDUCATION FOUNDATION ROMANIA” ce îşi propune strângerea de fonduri pentru a lupta şi a preveni HIV/SIDA în România.

Primii ambasadori 46664 Bangles în România care susţin această cauză sunt: secretarul de stat Raed Arafat, Andreea Marin, Radu Florescu, Florin Piersic, Zoli Toth, Laura Coroianu, Marius Moga, INNA şi Morten Reimers.

Adina Buzatu, de asemenea ambasador 46664 Bangles, şi-a arătat implicarea în această problemă de interes mondial, punând la dispoziţie celor interesaţi în susţinerea acestei cauze achiziţionarea brăţărilor prin intermediul magazinelor TRENDS by Adina Buzatu, acesta fiind un act umanitar.

VEZI mai multe poze în GALERIA FOTO

Citeşte şi Andreea Marin: Nu am găsit bărbatul perfect, nu ştiu dacă există