Andreea Marin, suspectă de CANCER? Primele declaraţii ale vedetei despre ANALIZELE MEDICALE

Andreea Marin a suferit recent o nouă intervenție chirurgicală la coloană, după ce, în 2012, a fost operată la o clinică privată din Turcia. Vedeta a dezvăluit că procedura medicală i-a dat mari emoții, întrucât exista riscul unui răspuns nefavorabil pentru biopsia realizată în timpul operației.

12 dec. 2018, 14:41
Andreea Marin, suspectă de CANCER? Primele declaraţii ale vedetei despre ANALIZELE MEDICALE

Andreea Marin (43 de ani) se află în proces de recuperare după operația la coloană suferită luna trecută.

„Am scăpat de o povară care apăsa pe coloana mea și îmi îngreuna viața, așa că de acum voi zbura!”, a declarat Andreea după externare.

Andreea Marin a cedat! „Am făcut-o şi eu, din disperarea de a supravieţui!” FOTO

Vedetei i-a fost îndepărtat ultimul pansament și are puține lucruri de care trebuie să țină cont. Altfel, poate conduce din nou și chiar merge pe tocuri, însă evită excesele de orice fel în această perioadă.

„Nu am restricții, poate doar protejarea zonei unde a avut loc incizia în timpul intervenției. Deocamdată, la sala de sport ocolesc anumite mișcări, dar îmi sunt permise celelalte 90%. Mi-am reluat deja complet activitatea și săptămâna aceasta, doctorul Dragoș Zamfirescu m-a scăpat și de ultimul pansament. Așa că mi-am regăsit confortul. Deocamdată lucrez cu un antrenor personal la Bodyshape Transformation Center, care știe să ocolească mișcările care mi-ar forța zona cervicală. În rest, orice exercițiu e permis”, a declarat, pentru Click!, Andreea Marin.