Andreea Răducan, prima declaraţie după ce a născut un băieţel. Ce nume a ales pentru bebeluş

Andreea Răducan și soțul ei, Daniel Tandreu, sunt părinți de băieţel. Micuțul a fost primit cu infinită iubire nu doar de mama și tatăl său, ci și de surioara mai mare, Amira Sophia, în vârstă de doi ani.

17 sept. 2019, 13:49
Andreea Răducan, prima declaraţie după ce a născut un băieţel. Ce nume a ales pentru bebeluş

Andreea Răducan a ales două prenume pentru băiețelul său și ambele sunt nume de sfânt. Astfel, copilul președintei Federației Române de Gimnastică se numește Andrei Filip.

„Suntem fericiți, am născut pe 21 august și îl cheamă Andrei Filip. A avut 3,320 kg și 52 de cm. Fetița stă întruna cu el, eu am început deja să lucrez la federație din nou. Mă bucur că e în zodia Leu”, a declarat Andreea Răducan pentru Cancan.

Andreea Răducan va intra în Hall of Fame

Andreea Răducan și Daniel Tandreu s-au căsătorit civil pe 12 octombrie 2016 la Primăria Sectorului 1 din București. Ei au devenit soţ şi soţie şi în faţa Lui Dumnezeu pe 15 octombrie 2016, iar la petrecerea care a urmat după ceremonia religioasă au participat 250 de oameni. Nadia Comaneci, Ion Țiriac, Octavian Bellu, Mariana Bitang, Monica Roșu, Sandra Izbașa, Cătălina Ponor sunt doar din câteva dintre numele importante care au participat la nunta fostei gimnaste.

Fosta gimnastă a născut pentru prima dată pe 25 septembrie 2017. Fiica sa a primit numele Amira Sophia.