Andreea Raicu: „Îmi doresc foarte mult un copil”

Vedeta în vârstă de 37 de ani a mărturisit că își dorește foarte mult să devină mamă, însă până acum nu a avut şansa de a-şi vedea visul împlinit. În plus, multă vreme ea s-a temut că nu e pregătită pentru a avea un copil.

20 apr. 2015, 19:20
Andreea Raicu: „Îmi doresc foarte mult un copil”

Andreea Raicu a spus la Antena Stars că nu a rămas însărcinată pentru că a considerat că nu este pregătită pentru a avea un copil. „Dacă o să vrea Dumnezeu să primesc un copil, o să fiu foarte fericită, pentru că-mi doresc un copil. N-a vrut până acum pentru că n-am fost pregătită să fac asta. I-aş fi transmis foarte multe frici şi foarte multe frustrări şi temeri din cele pe care le trăiam eu”, a mărturisit ea.

„Acum eu nu mai trăiesc în trecut, nu îmi mai fac probleme. Este o pierdere fantastică de timp să faci asta. Mereu am căutat acel bărbat care să mă facă fericită, dar nimeni nu te poate fericit dacă nu eşti tu cu tine fericit”
, a continuat vedeta.

SCANDAL ÎN SHOWBIZ! Andreea Raicu, atac dur pe blog: „Cine este Mihaela Rădulescu?”


„Am suferit foarte mult. 
Am ajuns foarte jos şi am avut de făcut o alegere: a merge mai departe sau a mă opri. De foarte multe ori oamenii îşi imaginează că cei care apar la televizor au o viaţă impecabilă, fără niciun fel de probleme, fără niciun fel de griji. E totul o poveste foarte frumoasă, cu prinţi şi prinţese. Ei bine, nu este aşa, pentru că oamenii care apar la televizor sunt la fel cu ceilalţi oameni. Singura diferenţă este că locul lor de muncă este în faţa unor camere şi imaginea ajunge la foarte mulţi oameni”, a mai spus Andreea Raicu la Antena Stars.