Andreea Tonciu a vorbit despre DIVORŢ. Ce mesaj are pentru SOŢUL EI

Andreea Tonciu a vorbit despre ce se întâmplă în căsnicia ei, după ce s-a spus că vrea să divorțeze de soțul ei, Daniel Niculescu.

22 feb. 2018, 14:38
Andreea Tonciu a vorbit despre DIVORŢ. Ce mesaj are pentru SOŢUL EI

Andreea Tonciu a declarat la o emisiune de televiziune că este fericită și trăiește din plin fiecare clipă alături de familia ei. Vedeta a avut şi un mesaj pentru soţul ei, Daniel Niculescu.

„Cine credea vreodată că eu o să mă mărit aşa imediat şi o să fac un copil? Înainte să îl cunosc pe soţul meu am fost la Arsenie Boca şi m-am rugat. Vreau să spun: nu sunt gravidă, nu divorţez deocamdată de nimeni! Ca să bagi divorţ trebuie să ai lucruri foarte grave. Nu dacă te cerţi, gata, hai să ne despărţim. Soţul meu ştie foarte bine ce fel de persoană sunt şi are foarte mare încredere în mine şi nu mai este gelos. Acum chiar ne înţelegem foarte bine”, a spus Andreea Tonciu.

Prima reacţie a Andreei Tonciu, după ce s-a aflat că s-ar fi iubit în mare secret cu Giani Kiriţă

„Ştie ce fac tot timpul, unde sunt. El nu a fost de acord cu apariţiile mele TV, dar acum nu mai are nicio treabă. Poate o să îl aduc şi pe el într-o zi. Pe mine mă deranja că nu mă lăsa. Aşa mă cunoscuse. Ce m-a deranjat foarte tare şi îi spun acum în direct pentru că ştiu că se uită: ne întorceam de la munte şi trebuia să merg la emisiune la nea Mărin cu naşa mea Anamaria Prodan şi nu a fost de acord. A zis: cum să stai tu 4-5 zile să dormi fără mine? Dacă mă sună de la emisiuni spune: hai să mergem undeva, îţi cumpăr ce vrei tu. Numai să stau cu el, să nu mă duc”, a mai spus Andreea Tonciu.