Andreea Tonciu plânge întruna de când a născut-o pe Rebecca. Ce se întâmplă

Andreea Tonciu nu își poate opri lacrimile de când a născut-o pe Rebecca, într-un spital privat din Capitală. Bruneta a spus la o emisiune TV că nu şi-a imaginat vreodată că va trece prin aceste stări de depresie acută.

14 iun. 2016, 08:23
Andreea Tonciu plânge întruna de când a născut-o pe Rebecca. Ce se întâmplă

Andreea și Daniel au devenit părinii unei fetițe, pe nume Rebeca Ana-Maria, în urmă cu câteva zile, dar nu îşi poate reveni. Easpune că a avut numeroase momente în care a izbucnit în lacrimi de emoţie, căci nu este obişnuită cu statutul de mămică, însă totul este bine când se termină cu bine, iar Andreea are noroc pentru că Rebecca este un bebeluş foarte cuminte. „Am început să plâng. Zilele acestea cât am stat singură aici, am început să plâng. Mi-e frică de depresie. Mi-o aduceau pe Rebecca şi începeam să plâng, de emoţie. În sfârşit am devenit şi eu mămică. Sunt tare fricoasă, trebuie să învăţ foarte multe lucruri. Am alăptat încă din prima zi. Iniţial nu am vrut să alăptez, dar este un sentiment foarte frumos să îţi ţii copilul la piept. Dacă o aud că plânge încep şi eu să plâng. Nu am shimbat scutece, nu i-am făcut baie, nu ştiu sigur dacă o să mă descurc, dar o să învăţ. I-am făcut găuri în urechi. Tati este mult mai curajos decât mine. Eu plâng din orice. De când am venit acasă, de două zile, o păzesc. Nu pot să dorm. Deni o ţine în braţe, îi ţine capul. Da, este fata lui tati. Suntem la prima experienţă, sper să ajungem şi la cea de-a doua cât de curând. Am luat sfaturi de la naşa. (nr. Anamaria Prodan). Nunta religioasă o să fie pe data de 4 septembrie”, a declarat Andreea Tonciu.

Citeşte şi Andreea Tonciu, primele declaraţii după externare: Este foarte mâncăcioasă, sunt foarte fericită

Micuța a venit pe lume la ora 9.07, are 3,2 kilograme și a primit nota 10 la naștere. Andreea a trecut prinmomente grele lanaştere. Bebeluşul Andreei Tonciu avea cordonul ombilical strâns înfăşurat în jurul gâtului, fiind un caz medical rar, care i-ar fi pus viaţa micuţei în pericol. 

Imediat după ce a devenit mămică, Andreea Tonciu a povestit faptul că s-a confruntat cu o altă problemă, atunci când a cunoscut-o pe micuţa Ana Maria Rebeca. Mai exact, bruneta a încercat să o alăpteze pe micuţă, însă nu a reuşit.