Andreea Tonciu, pregătiri intense pentru cununia civilă: „Am emoţii foarte mari”

Mai sunt doar câteva ore, până când Andreea Tonciu va ajunge în faţa ofiţerului stării civile şi îi va jura iubire veşnică iubitului ei, Daniel Niculescu.

RomaniaTV.net
11 feb. 2016, 14:58
Andreea Tonciu, pregătiri intense pentru cununia civilă: „Am emoţii foarte mari”

Andreea Tonciu va deveni în curând mamă și este foarte fericită, dar acesta nu este singurul motiv al fericirii ei. Vedeta se va căsători în acest sfârşit de săptămână cu iubitul ei şi se bucură că în sfârşit îşi va schimba numele.

Chiar dacă Andreea Tonciu susţine că a trecut peste perioada cea mai dificilă unei sarcinii, din păcate, în continuare aceasta se simte destul de obosită.

Dar fiindcă în ziua nunţii trebuie să arate impecabil, Andreea Tonciu a petrecut destul de mult timp în saloanele de înfrumusețare. Mai mult decât atât, contactată de către cei de la Antena Stars, vedeta a mai dezvăluit şi care sunt planurile sale de viitor.

„M-am vopsit, iar acum îmi fac unghii. Am foarte multe filmări mâine. Am emoţii foarte mari de abia aştept ziua de vineri pentru că o să-mi schimb şi numele. Nu o să mă mai cheme Tonciu, o să mă cheme Niculescu. Nu o să mai fiu nicio artistă, cred că o să mai am voie. O să stau cu Rebecca Ana Maria, fata, asta o să fac.

Greţurile au trecut, dar mă simt obosită, şi stau mai mult în pat. Am avut pofte, am poftit la fructe şi murături. Pot să zic am o sarcină uşoară”, a declarat Andreea Tonciu.

Citeşte şi  NAŞĂ MODEL. Ce va purta Anamaria Prodan la petrecerea de cununie a Andreei Tonciu FOTO