Andreea Tonciu s-a apucat de muncă. Este vânzătoare la florărie VIDEO

Andreea Tonciu a luat decizia să se implice în afacerile familiei. Dacă până de curând tânăra refuza cu vehemenţă să lucreze la florăria familiei, la insistenţele mamei ea s-a responsabilizat şi a decis să îşi ajute părinţii.

29 iul. 2014, 06:33
Andreea Tonciu s-a apucat de muncă. Este vânzătoare la florărie VIDEO

Am apărut la televizor, cum să muncesc ca vânzătoare?! Eu aş vrea să-mi deschida mama un salon, dar ea ar vrea ca eu sa muncesc cot la cot cu fetele. Eu nu m-aş descurca, vreau să încasez banii„, susţinea Andreea Tonciu la începutul acestui an când venea vorba despre implicarea ei în afacerile familiei.

Asta în condiţiile în care mama vedetei o ruga insistent să vină câteva ore la florărie. „Andreea face 27 de ani şi nu a realizat nimic în viaţă. Mă bucur că n-a rămas însărcinată. Nicky Mitea n-are bani nici să-şi întreţină familia. N-au bani pentru doi, darmite pentru trei. Să ştiţi că am plâns foarte mult, pentru că am avut perioade în care chiar aveam nevoie de ajutor„, spunea mama Andreei Tonciu.

Citeşte şi Nicolae Mitea şi Andreea Tonciu SE CĂSĂTORESC

Insistenţele mamei par să fi dat roade pentru că Andreea a fost recent surprinsă de fotoreporterii Spynews în timp ce se afla la florăria pe care familia ei o patronează în centrul Bucureştiului. Astfel, cu zâmbetul pe buze, bruneta şi-a întâmpinat încă de la primele ore ale dimineţii clienţii. A ales florile, le-a aranjat cât s-a priceput de bine şi, la finalul zilei, a sărbătorit reuşita cu iubitul ei, fotbalistul Nicolae Mitea.