Andreea Tonciu s-a făcut de râs, în public. Gestul ei JENANT FOTO

Andreea Tonciu, una dintre cele mai cunoscute brunete din showbiz-ul mioritic nu ţine cont de bunele maniere. Și, culmea, face niște gesturi care ar lăsa orice divă cu gura căscată, fără să se îngrijoreze că, ziua în amiaza mare, ar fi putut fi văzute de zeci, chiar sute de oameni.

RomaniaTV.net
19 nov. 2016, 07:42

Toată lumea se aşteptă la Andreea Tonciu să își respecte statutul de divă a showbiz-ului și să fie mult mai rafinată şi cizelaţă, scrie spynews.ro. Cu toate acestea, pare-se, după ce s-a căsătorit şi ulterior a devenit mamă, Andreea, se pare, că a uitat de bunele maniere şi a făcut un gest jenant. Mai exact, Andreea Tonciu nu a ţinut cont că este pe stradă şi, fără nicio jenă, s-a scărpinat în… zona dorsală, iar reporterii Spynews.ro au fost pe fază şi au surprins momentul penibil făcut de divă.

Citeşte şi Andreea Tonciu a slăbit 23 de kilograme. A folosit o METODĂ INEDITĂ

Îmbrăcată foarte lejer, cu o gecuţă de piele şi o perche de colanţi, negri, diva se îndrepta spre un stand expoziţional. Însoţită de o prietenă, Andreea împingea foarte hotărătă căruciorul fetiţei şi după ce s-a chinuit să urce o bordură, diva a comis-o, și şi-a scărpinat, cu „simț de răspundere” fundul bombat, cu care, în trecut, făcea furori în prezentările de modă.

Şi-a schimbat viaţa radical de când a născut

Recent, Andreea Tonciu a declara că de când a născut, nu mai este la fel. A lăsat-o mai uşor cu apariţiile TV şi nu mai are timp pentru ea, nu mai iese la cumpărături şi este nevoită să doarmă cu mama ei, pentru că nu suportă mirosul de lapte, motiv pentru care schimbă destul de des hanele fiicei.

Citeşte şi Andreea Tonciu este în culmea fericirii. Bruneta a făcut anunţul pe Facebook

Andreea Tonciu şi soţul ei, Daniel Niculescu, au împreună o fetiţă pe nume Rebecca. Iubitul brunetei este fost sportiv de performanţă. Daniel a practicat boxul şi a fost un împătimit al sălilor de fitness. Pentru prima dată, cei doi au atras toate privirile la petrecerea de nuntă a Sânzianei Buruiană. În noiembrie 2015, Andreea a anunţat că este însărcinată şi că va aduce pe lume o fetiţă. La începutul lunii februarie, Tonciu şi Daniel au devenit soț și soție. Naşii celor doi tineri au fost sexy-impresara Anamaria Prodan şi antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf.