Andreea Tonciu s-a răzgândit în toiul pregătirilor de nuntă. Răsturnare neaşteptată de situaţie

Andreea Tonciu se pregătește intens de nuntă, la mai puţin de jumătate de an după ce s-a luat cu acte cu Daniel Niculescu. Ceremonia religioasă şi petrecerea vor avea loc peste aproape o lună, aşa că bruneta se grăbeşte să pună la punct ultimele detalii. Dacă până acum a mărturisit că nu vrea să poarte doar o singură rochie de mireasă, ci două, bruneta s-a răzgândit.

RomaniaTV.net
26 iul. 2016, 06:33
Andreea Tonciu s-a răzgândit în toiul pregătirilor de nuntă. Răsturnare neaşteptată de situaţie

„Vreau să am o nuntă exclusivistă, vreau să am ce nu a avut nimeni pentru că o dată mă mărit, o odată sunt mireasă şi îmi doresc aşa să fie cea mai tare nuntă, cea mai frumoasă nuntă”, a povestit Andreea Tonciu la Antena 1.

„O să am o rochie spectaculoasă şi dacă stau în centru o să acopăr mirele. Va trebui să stau la margine. Uite, să ştii că aseară m-am decis la un model. Mi-am schimbat părerea. Voi purta o singură rochie, pentru că unele băbuţe mi-au spus că dacă schimb rochia, schimb si bărbatul”, a mai spus Andreea Tonciu. După o sarcină cu probleme, Andreea a născut la începutul lunii iunie, o fetiță perfect sănătoasă.