Andrei de la Alb Negru, decizie ULUITOARE înainte de sărbători. Nimeni nu credea că va mai face asta

Andrei Ştefănescu, de la Alb Negru, este pregătit să o ia din nou de la zero alături de noua sa iubită, Alexandra. Eşecul mariajului cu Sylvia nu l-a făcut să se sperie de căsnicie  şi, după o relaţie frumoasă, de aproape un an, membrul trupei Alb Negru, pare mai hotărât ca niciodată să se însoare din nou.

RomaniaTV.net
21 dec. 2014, 09:53

După divorţul de Sylvia, Andrei Ştefănescu a evitat să se afişeze în compania multor femei, dar şi când a fost suprins de paparazzi alături de o actuala iubită, totul a fost bine calculat.

Actuala iubită, care din spusele cântăreţului îi va deveni soţie, este o tânără blondă cu aptitudini de fotomodel, care are de doar 21 de ani. O cheamă Alexandra şi este studentă în anul trei la Jurnalism la Universitatea Hyperion.

Recent, Andrei a intrat telefonic într-o emisiune TV tabloid şi a declarat că va dori să facă pasul cel mare alături de Alexandra, dar că nu au decis, încă, data, scrie WowBiz.

„O să o duc la familia mea. Ea nu este străină de familia mea. Fiecare face Crăciunul acasă şi apoi ne reunim şi ne vizităm familiile. Revelionul îl va face cu mine, călătorind. Este o relaţie care merge frumos. O să mă însor, dar nu ştiu când…”

Citeşte şi   Andrei de la Alb Negru, giugiuleli pe plajă cu o brunetă sexy